Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5228395

Публикувана на: 08.09.2023

Краен срок: 15.09.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КНЕЖА

До
Всички заинтересовани страни

Покана за участие в пазарни консултации по чл. 44 от ЗОП

Уважаеми дами и господа,
Община Кнежа кандидатства за финансиране за изпълнение на проект по подмярка № BG06RDNP001-7.020 – Енергийна ефективност „Реконструкция, ремонт, оборудване и/или обзавеждане на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност“ по подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.“ с проектно предложение „Внедряване на мерки за Енергийна ефективност в сградата на Основно училище „Отец Паисий“ гр. Кнежа“.
С оглед на това обстоятелство за нуждите на Община Кнежа следва да бъдат събрани оферти за част от разходите за изпълнение на СМР за обект „Внедряване на мерки за енергийна ефективност в сградата на Основно училище „Отец Паисий“, гр. Кнежа, ПИ 37376.1002.790, УПИ II-790, кв.49, по плана на гр. Кнежа,  община Кнежа, област Плевен“.
            Целта на пазарната консултация е получаване на информация относно пазарната стойност за изпълнение на заложената дейност.
            Представените оферти следва да бъдат съобразени с Техническата спецификация, която е неразделна част от настоящата покана, както и да бъдат изготвени по приложените образци.
            Минималното съдържание на офертите е:

  • наименование на оферента,
  • срок на валидност на офертата,
  • дата на издаване на офертата,
  • подпис и печат на офертата,
  • техническо предложение,
  • ценово предложение в левове с посочен ДДС.

            Срокът на валидност на офертите не може да бъде по кратък от 360 календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите.
            Оферентите, когато са местни лица, трябва да са вписани в търговския регистър, а оферентите - чуждестранни лица, следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.
            Оферентите на СМР, местни и чуждестранни лица, трябва да бъдат вписани в Централен професионален регистър на строителя съгласно Закона за Камарата на строителите и да могат да извършват строежи и/или отделни видове строителни и монтажни работи от съответната категория съгласно изискванията на чл. 3, ал. 2 от Закона за Камарата на строителите. Изискването за вписване в търговския регистър не се прилага за физически лица.
На база икономически най-изгодна оферта Възложителят ще класира участниците на основание критерий - най-ниска предложена цена.
Документите се представят в запечатана непрозрачна опаковка, върху която се изписва:
ОФЕРТА
До Община Кнежа, Област Плевен
гр.Кнежа, ул. М. Боев 69
За участие в пазарни консултации за определяне стойността на част от разходите за изпълнение на СМР за обект „Внедряване на мерки за енергийна ефективност в сградата на Основно училище „Отец Паисий“, гр. Кнежа, ПИ 37376.1002.790, УПИ II-790, кв.49, по плана на гр. Кнежа,  община Кнежа, област Плевен“
 по проект „Внедряване на мерки за Енергийна ефективност в сградата на Основноучилище „Отец Паисий“ гр. Кнежа“ по подмярка “ № BG06RDNP001-7.020 – Енергийна ефективност „Реконструкция, ремонт, оборудване и/или обзавеждане на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност“ по подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.“
.............................................................................................................................................................
/име на Участника ( участниците в Обединението) /
............................................................................................................................................................
/пълен адрес за кореспонденция – улица, номер, град, код, държава
............................................................................................................................................................
/лице за контакт, телефон, факс и електронен адрес/

            Върху опаковката не се поставят никакви други обозначения и не се полагат никакви други фирмени печати и знаци.
            Офертите се подават в оригинал, като същите се представят до 17:00 ч. на 15.09.2023 г. на адрес: Община Кнежа, ул. М. Боев 69, деловодство.
            Важно!
            Подаването на оферта НЕ ангажира по никакъв начин кмета на Община Кнежа с избора, на който и да е от оферентите по настоящите пазарни консултации за изпълнител и НЕ може да послужи като предимство при евентуално проведена в последствие процедура за разход за реконструкция и/или ремонт на общински сгради, в които се предоставят обществени услуги, с цел подобряване на тяхната енергийна ефективност за обект „Внедряване на мерки за енергийна ефективност в сградата на Основно училище „Отец Паисий“, гр. Кнежа, ПИ 37376.1002.790, УПИ II-790, кв.49, по плана на гр. Кнежа,  община Кнежа, област Плевен“.
 
            Във връзка с чл.44, ал.3 от ЗОП Ви уведомяваме, че цялата информация, включително представените от Вас оферти, протоколи на Комисията, Решение на Кмета на Община Кнежа и/или други документи свързани с провеждането на настоящите пазарни консултации ще бъдат публикувани в Профила на купувача на Община Кнежа в ЦАИС ЕОП - https://app.eop.bg/buyer/1108

            Приложение: Оферта- Образец 1;
            Техническо предложение - Образец 2;
            Ценово предложение - Образец 3;
            Приложение: Образец 3.1 Количествено-стойностна сметка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/329393

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД