Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5787804

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ "ШАНДОР ПЕТЬОФИ"

Изх.№ 294 / 13.03.2024г.
ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ
за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка
с предмет: „Изпълнение на строителни и монтажни работи на обект: „Изграждане на нова спортна площадка за спорт на открито в двора на НПТГ „Шандор Петьофи“ гр.Разград“

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
На основание чл.44 ал.1 от Закона за обществените поръчки, във връзка с предстоящо възлагане на обществена поръчка и изчисляване на прогнозната й стойност, Национална професионална техническа гимназия /НПТГ/ «Шандор Петьофи» – град Разград кани всички заинтересовани лица да подадат индикативно ценово предложение за изпълнение на обществена поръчка с предмет: „Изпълнение на строителни и монтажни работи на обект: „Изграждане на нова спортна площадка за спорт на открито в двора на НПТГ „Шандор Петьофи“ гр.Разград“.
Предвидените за извършване видове и количества строителни и монтажни работи на обекта и обхвата на дейностите, предмет на поръчката, са посочени в приложените – обяснителни записки, чертежи и количествени сметки от одобрения и съгласуван проект за обекта с части: Паркоустройство и благоустройство, Геодезия и Конструктивно становище. Индикативното ценово предложение трябва да бъде изготвено, съгласно приложения образец, да включва остойностяване на всички дейности от Количествената сметка в съответствие с изискванията в приложената документация от проекта и да съдържа прогнозна стойност в лева без ДДС.
Индикативното ценово предложение се подава в срок до 15.00ч. на 27.03.2024г., по един от следните начини: лично или чрез пощенска или друга куриерска услуга - в деловодството на НПТГ „Шандор Петьофи“ в гр.Разград, ул.”Илия Петров“ № 1 или по електронен път - на електронен адрес: ptgrz@ptgrz.org.
Представените ценови предложения са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка със същия предмет по реда на ЗОП, като имат за цел единствено да бъде извършено проучване на пазара и реалните пазарни цени, които да бъдат сравнени и анализирани и на тази основа да бъде определена прогнозната стойност на обществената поръчка.
С подаване на индикативно ценово предложение, всеки от участниците в пазарната консултация се съгласява, че предложението и всяка друга предоставена информация ще бъдат оповестени и публично достъпни в Регистъра на обществените поръчки и в профила на купувача на НПТГ „Шандор Петьофи“ в ЦАИС ЕОП.
Индикативните ценови предложения и друга информация, предоставена като резултат от пазарната консултация ще бъдат използвани от възложителя, при условие, че не водят до нарушаване на конкуренцията и на принципите за недискриминация и прозрачност.

ПРИЛОЖЕНИЯ:
1/ Количествена сметка;
2/ Обяснителни записки и чертежи от одобрения и съгласуван проект за обекта с части: Паркоустройство и благоустройство, Геодезия и Конструктивно становище;
3/ Индикативно ценово предложение - образец

ВЪЗЛОЖИТЕЛ,
инж. НЕШКА ХРИСТОВА
Директор на НПТГ „Шандор Петьофи“

URL: https://app.eop.bg/today/369335

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД