Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5981067

Публикувана на: 19.04.2024

Краен срок: 25.04.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство
  • - Доставки
  • - Смесено обявление

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БЕРКОВИЦА


ДО
Всички заинтересовани лица


                                                                               ПОКАНА

за провеждане на пазарни консултации по чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки относно предоставяне на предложения за индикативни цени за изпълнение на част от заложените дейности за изпълнение на строително-монтажни работи и доставка на оборудване по проект: „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на „Дом за стари хора”, гр. Берковица“

ОТ
Община Берковица
гр.Берковица,
площад „Йордан Радичков” №4 ПК 3500
тел. 095388404
факс: 095388405
e-mail: ob@berkovitsa.com

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Във връзка с получено писмо в системата ИСУН 2020 от оценителната комисия с Рег. №:BG-RRP-11.010-0041-M003 и наш Вх. № ЕФПП0800-20(17)/16.04.2024 г. относно описани забележки и коментари за коригиране на проектно предложение № BG-RRP-11.010-0041 и наименование „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на „Дом за стари хора”, гр. Берковица“, подадено за финансиране по процедура BG-RRP-11.010 - Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора по Национален план за възстановяване и устойчивост

В връзка с подадено за финансиране проектно предложение № BG-RRP-11.010-0041 и наименование „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на „Дом за стари хора”, гр. Берковица“, по процедура BG-RRP-11.010 – Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на съществуващите домове за стари хора по Национален план за възстановяване и устойчивост и след получено писмо в системата ИСУН 2020 от оценителната комисия с Рег. №:BG-RRP-11.010-0041-M003 и наш Вх. № ЕФПП0800-20(17)/16.04.2024 г. относно описани забележки и коментари е необходимо Община Берковица да проведе пазарни консултации по чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки относно предоставяне на предложения за индикативни цени за изпълнение на част от заложените дейности за изпълнение на строително-монтажни работи и доставка на част от оборудването по проект: „Извършване на строителни дейности и доставка на оборудване и обзавеждане с оглед реформиране на „Дом за стари хора”, гр. Берковица“.
Пълното описание на предмета на поръчката и обхвата на дейностите по нея са посочени в техническите спецификации  – Приложение № 1 (спецификация за СМР) и №2 (спецификация за оборудване) към настоящата покана.
С цел определяне на прогнозната стойност на предстоящите за възлагане дейности, на основание чл. 44, ал. 1, във връзка с 21, ал. 2 от ЗОП, Община Берковица, провежда настоящите пазарни консултации, като кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения, съдържащи цена за изпълнение на част от дейностите, включени в предмета на поръчката. Индикативните ценови предложения следва да съдържат цена за изпълнение на строителството и доставката, без ДДС. Предложените индикативни стойности следва да включват всички разходи за изпълнение част от дейностите заложени по проекта.

Индикативните предложения се представят в деловодството на Обшина Берковица, гр. Берковица, област Монтана, пл. „Йордан Радичков” 4, ПК 3500 всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч. или на следната електронна поща: ob@berkovitsa.com. Когато индикативното ценово предложение се изпраща по електронната поща, същото трябва да е подписано с електронен подпис.

Крайният срок за подаване на индикативни ценови предложения е 25.04.2024 г., 17:00 часа.

Представените в резултат на настоящите пазарни консултации стойности са с индикативен характер и се провеждат с цел проучване на пазара и реалните пазарни цени, които да бъдат сравнени и анализирани и на тази основа да бъде определена прогнозната стойност за всяка дейност поотделно, като същите не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.  

Постъпилите индикативни ценови предложения и всякаква друга информация, представена като резултат от пазарните консултации, ще бъде публично достъпна на профила на купувача в ЦАИС ЕОП, с цел спазване на принципите за защита на конкуренцията, недискриминация и прозрачност, заложени в ЗОП, както и принципът за равнопоставеност на потенциалните участници в предстоящото възлагане на обществената поръчка.
С подаване на индикативното ценово предложение, всеки от участниците в пазарната консултация се съгласява, че предложението и всякаква друга информация, представена като резултат от пазарните консултации, ще бъдат публично достъпна на профила на купувача на Община Берковица в ЦАИС ЕОП, с оглед спазването на изброените принципи и изисквания на българското законодателство.

Настоящата покана за представяне на индикативни ценови предложения не представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки.
 
Всички заинтересовани лица могат да подадат индикативни предложения за част от дейностите, за които имат необходимата квалификация, компетентност и отговарят на законовите изисквания за изпълнението им.
Ще бъдат разгледани единствено индикативни предложения, постъпили в указания в настоящата покана срок и съдържащи идентификационни данни на оферента (име, ЕИК, седалище и адрес на управление), както и подпис на представляващия оферента или на упълномощен от него представител. В случай на полагане на подпис от лице, различно от представляващия организацията, към индикативното ценово предложение се прилага копие на пълномощно за представителството.

Приложения:

  • Техническа спецификация за СМР – Приложение № 1;
  • Техническа спецификация за оборудване – Приложение №2;
  • Образец на Индикативно ценово предложение - СМР – Приложение № 3; 
  • Образец на Индикативно ценово предложение - оборудване - Приложение №4.   

  • С уважение,

    РАДОСЛАВ НАЙДЕНОВ
    Кмет на Община Берковица
     

    URL: https://app.eop.bg/today/382028

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД