Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5759765

Публикувана на: 29.02.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство
  • - Доставки
  • - Услуги
  • - Смесено обявление

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "БОРБА С ГРАДУШКИТЕ"

НА ВНИМАНИЕТО
НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ ЛИЦА

 
ПОКАНА
за участие в пазарни консултации по смисъла на чл. 44 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) за определяне на прогнозна стойност при възлагане на обществена поръчка с предмет: „Проектиране, осъществяване на авторски надзор, изграждане и въвеждане в експлоатация на нов Метален комплектен трансформаторен пост (МКТП) и нова кабелна линия за напрежение 20kV за електроснабдяване на команден пункт на Регионална дирекция „Борба с градушките“ с. Петрово, Стара Загора област.“
         
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ (ИАБГ) планира да възложи обществена поръчка с предмет: „Проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на нов Метален комплектен трансформаторен пост (МКТП) и нова кабелна линия за напрежение 20kV за електроснабдяване на команден пункт на Регионална дирекция „Борба с градушките“ с. Петрово, Стара Загора област.“ по реда на ЗОП.
Подробно описание на техническите параметри и изискванията за изпълнение на поръчката е посочено в Приложение № 1 към настоящата покана.
В изпълнение на чл. 44 от ЗОП ИАБГ провежда пазарни консултации за определяне на пазарната стойност на планираната дейност. Предоставените ценови оферти са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществената поръчка по реда на ЗОП.
Ценовите оферти за изпълнение на дейностите, съгласно техническата спецификация, следва да бъдат представени в деловодството на ИАБГ на адрес: гр. София, бул. „Христо Ботев“ № 17 всеки работен ден от 8:30  ч. до  17:00  ч. в срок до 15.03.2024 г., включително, съгласно приложения формат (Приложение № 2). Офертите, ведно със съпроводително писмо се завеждат в деловодната система на ИАБГ. Офертите могат да бъдат подавани и по електронен път на електронната поща на агенцията – agency@weathermod-bg.eu .
Настоящата  покана  за  представяне  на  индикативни  предложения  не  представлява процедура за възлагане на обществена поръчка по смисъла на Закона за обществените поръчки. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по формиране на прогнозната стойност на обществената поръчка.

ПРИЛОЖЕНИЯ:
1. Техническа спецификация (Приложение № 1).
2. Образец на индикативна ценова оферта (Приложение № 2).
 

URL: https://app.eop.bg/today/365459

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД