Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5415919

Публикувана на: 21.12.2023

Краен срок: 15.01.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Столична дирекция на вътрешните работи

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА, 

Столичната дирекция на вътрешните работи подготвя провеждане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на технически устройства, материали и компоненти за ремонт и поддържане на комуникационните системи в СДВР“ с две обособени позиции.
В тази връзка за получаване на актуална информация относно пазарните условия от участниците в стопанския оборот, на основание чл. 44, ал. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), каним всички заинтересовани лица да представят информация, която считат за важна за вземане предвид при обявяване на обществената поръчка. 
Информация относно техническите изисквания, нужните за попълване образци на документи са достъпни на в прикачените файлове към настоящото съобщение в профила на купувача на СДВР.  Крайният срок за подаване на индикативни предложения, бележки или препоръки е до 15.01.2023 г., 23: 59 ч., като същите могат да бъдат изпращани на електронна поща: sdvr@mvr.bg.

Поздрави, екип на СДВР.

URL: https://app.eop.bg/today/350156

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД