Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5542789

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 05.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: БЪЛГАРСКИ ПОЩИ ЕАД

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

П О К А Н А
за участие в пазарна консултация по смисъла на чл. 44, ал.1 ЗОП за определяне на прогнозната стойност на обществена поръчка с предмет:

„Услуги за техническа поддръжка на системи за сигурност: СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване и контрол на достъпа. Доставка на компоненти за системи за сигурност, необходими за техническата им поддръжка“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Информираме Ви, че във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и на основание чл. 44, ал. 1 от ЗОП, Ви каним да участвате в пазарна консултация за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет: „Услуги за техническа поддръжка на системи за сигурност: СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване и контрол на достъпа. Доставка на компоненти за системи за сигурност, необходими за техническата им поддръжка“, като представите индикативни оферти за изпълнение на поръчката при следните условия:

  • Индикативните оферти следва да бъдат изготвени на български език по образец на възложителя – Образец № 1, 1.1. и 1.2. към настоящата покана и в съответствие с Техническата спецификация на възложителя – Приложение № 1 към настоящата покана;
  • Индикативните оферти се подават в деловодството на възложителя до 17:30 часа, на адрес: 1700 гр. София, ул. „Акад. Стефан Младенов“ № 1, бл. 31, Централно управление на „Български пощи“ ЕАД или на e-mail: A.Kirilov@BGPOST.BG или denitsa.dimitrova@bgpost.bg в срок до 7 (седем) работни дни от датата на публикуване на настоящата покана.
  • Уведомяваме Ви, че настоящата пазарна консултация не обвързва възложителя да приеме всички предложения, нито може да послужи на подателите на индикативните оферти за получаване на конкретни предимства в хода на поръчката.
    С подаването на индикативна оферта всеки участник в пазарните консултации се съгласява, че индикативната оферта и всяка друга информация, предоставена като резултат от пазарните консултации, ще бъде публикувана в Регистъра на обществените поръчки и в профила на купувача на „Български пощи“ ЕАД в съответствие с чл.36а от ЗОП във вр. с чл. 36, ал. 1, т. 17 от ЗОП и чл. 19а, ал. 4 от ППОЗП.
    Възложителят си запазва правото да използва индикативните предложения, получени при проведени пазарни консултации, за възлагане на обществени поръчки.
    Лица за контакт по технически въпроси във връзка с подаването на офертите: Александър Кирилов, тел.: 02/949 33 73, e-mail: A.Kirilov@BGPOST.BG и Деница Димитрова, тел.: 02/949 33 49, e-mail: denitsa.dimitrova@bgpost.bg

    Приложения:                       
    Приложение № 1 – Техническа спецификация, ведно със списъци към нея;
    Образец № 1, 1.1. и 1.2.– Образец на индикативна оферта, ведно с ценови таблици.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/361888

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД