Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5452965

Публикувана на: 04.01.2024

Краен срок: 11.01.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД


На основание чл. 44 от ЗОП Община Ивайловград обявява пазарни консултации за определяне стойноста на разходите по проектно предложение:  “Основен ремонт и реконструкция на тротоари и бордюри, прилежащи пространства и съоръженията към тях на определени участъци на улици: „Яни Попов“ и „Климент Охридски”, гр. Ивайловград“, за което предстои да кандидатства за финансиране. Във връзка с изискванията, възложителят следва да изчисли прогнозната стойност на разходите, съобразно пазарната стойност на предстоящите за възлагане дейности. Настоящите консултации се отнасят за процедура с предмет:  
Консултантски услуги по управление и отчитане на проект: “Основен ремонт и реконструкция на тротоари и бордюри, прилежащи пространства и съоръженията към тях на определени участъци на улици: „Яни Попов“ и „Климент Охридски”, гр. Ивайловград“, съгласно изготвена Техническа спецификация.

Представените оферти следва да бъдат съобразени с Техническата спецификация, които са неразделна част от настоящата обява, както и да бъдат изготвени по приложените образци.
Офертите следва да съдържат наименование на оферента, срок на валидност на офертата, дата на издаване на офертата, подпис и печат на оферента.
Оферти могат да подадат всички заинтересовани страни. Оферентите, когато са местни лица, трябва да са вписани в търговския регистър, а оферентите - чуждестранни лица, следва да представят документ за правосубектност съгласно националното им законодателство.
Срокът на валидност на офертите не може да бъде по кратък от 180 календарни дни, считано от крайния срок за получаване на офертите.
Офертите се подават в оригинал на адрес: гр. Ивайловград, ул."България" № 49, деловодство или на mail: oba_ivaylovgrad@abv.bg.
Офертите се подават до 17:00 часа на 11.01.2024 г. 

URL: https://app.eop.bg/today/351242

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД