Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5254083

Публикувана на: 21.09.2023

Краен срок: 28.09.2023

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Уважаеми дами и господа,
Медицински университет - София уведомява всички заинтересовани лица, че настоящата пазарна консултация се провежда на основание ал. 1, във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и във връзка с подготовката за предстоящо обявяване на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: ,,ЦЯЛОСТНО ГЕНОМНО СЕКВЕНИРАНЕ С ИЗВЪРШВАНЕ НА БИОИНФОРМАТИЧЕН АНАЛИЗ И ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ГЕНЕРИРАНИТЕ ДАННИ“ и необходимостта от изчисляване на прогнозната стойност на поръчката.
В тази връзка, кани всички заинтересовани лица да вземат участие в настоящата пазарна консултация, като подадат предложения с индикативни цени за определяне на прогнозната стойност на поръчката, в съответствие с условията и изискванията, подробно описани в Техническата спецификация, приложение към настоящото съобщение.
Крайният срок за подаване на индикативни ценови предложения е до 28.09.2023 г. по следния начин:
- по електронен път на електронна поща: ygeorgieva@mu-sofia.bg
Индикативните ценови предложения и всякаква друга информация, разменена по повод проведената пазарна консултация, ще бъдат публикувани в профила на купувача на Медицински университет-София в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП).
С подаване на индикативно ценово предложение всеки участник в пазарната консултация се съгласява, че предложението и всякаква друга информация, предоставена като резултат от пазарната консултация, ще бъдат публично достъпни в профила на купувача на Медицински университет-София в ЦАИС ЕОП.
Приложения:
1. Покана за участие в пазарна консултация;
2. Техническа спецификация -Приложение № 1.
3. Образец на индикативно ценово предложение - Приложение № 2


 

URL: https://app.eop.bg/today/331780

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД