Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5778578

Публикувана на: 08.03.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА
ПОКАНА
за пазарни консултации с представяне на индикативни оферти за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
 На основание чл. 44, ал. 1, във връзка с чл. 21, ал. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и във връзка с подготовката за предстоящо обявяване на открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Доставка на стъклария, реактиви и консумативи за обезпечаване на научна група 3.1.4. по договор № BG-RRP-2.004-0009-C02, финансиран от ЕС – NextGenerationEU чрез НПВУ“ Възложителят проведе пазарни консултации за определяне на прогнозната стойност на поръчката (обособените позиции). В резултат на проведените консултации бяха получени индикативни оферти с предложение за обособяване на стоките от обособена позиция № 1 в отделни позиции. В това предложение е подадена индикативна прогнозна стойност на едната от новите обособени позиция.
С цел необходимостта от определяне на прогнозната стойност на останалата част от стоките в нова обособена позиция, Медицински университет-Варна кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни оферти за определяне на прогнозната ѝ стойност, в съответствие с условията и изискванията, подробно описани в Техническата спецификация – Приложение №1, приложена към настоящата покана.
С оглед спазването на изискванията на българското законодателство в областта на обществените поръчки и в съответствие с принципите на публичност, прозрачност, равнопоставеност, недопускане на дискриминация и свободна конкуренция, с подаването на индикативно ценово предложение, всеки от участниците в пазарните консултации се съгласява, че предложението, както и всяка друга представена от него информация ще бъдат публично достъпни в Регистъра на обществените поръчки и Профила на купувача на Медицински университет-Варна в Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП), като резултат от проведената пазарна консултация.
Целта на настоящите пазарни консултации е определяне на:

  • Прогнозната стойност на поръчката (обособената позиция).
  • Крайният срок за подаване на индикативни оферти е до 15.03.2024 г. включително по следния начин:
    - по електронен път на електронна поща: svetlana.stoycheva@mu-varna.bg
    Представените в настоящата пазарна консултация индикативни оферти не са обвързващи в случай на последващо участие при обявяване на поръчката по реда на ЗОП, нито могат да послужат на потенциални участници да получат предимство пред останалите участници в хода на процедурата за избор на изпълнител.
    Настоящата покана за представяне на индикативни оферти не е обществена поръчка по смисъла на ЗОП. Пазарната консултация се извършва с цел осигуряване публичност и прозрачност на процеса по определяне на прогнозната стойност за изпълнение на обществената поръчка.
    Приложение:
    1. Техническа спецификация - Приложение №1;
         2. Образец на индикативна оферта - Образец №1
     

    URL: https://app.eop.bg/today/367586

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД