Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5759752

Публикувана на: 29.02.2024

Краен срок: 08.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЕДИНЕНО УЧИЛИЩЕ "ХРИСТО БОТЕВ"

Обединение училище „Христо Ботев“ с.Калугерово предстои да обяви провеждане на обществена поръчка с предмет: Избор на изпълнител за изпълнение на СМР на обект: „Основен ремонт на сградата на физкултурен салон в Обединено училище „Христо Ботев“, находящ се в УПИ I-училище, в кв.63 по плана на с.Калугерово, общ.Лесичово“ съгласно изготвен проект.
Във връзка с изискванията, заложени в чл.21, ал.2 от ЗОП възложителят може да определи прогнозната стойност на обществената поръчка, която да е актуална към датата на откриване на обществената поръчка, чрез провеждане на пазарни консултации.
Ето защо Обединение училище „Христо Ботев“ с.Калугерово ще приложи принципа на пазарни консултации по смисъла на чл.44 от Закона за обществените поръчки, като потърси оферти от участници на пазара за определяне на актуалната прогнозна стойността към датата на откриване на обществената поръчка за изпълнение на обществена поръчка с предмет: Избор на изпълнител за изпълнение на СМР на обект: „Основен ремонт на сградата на физкултурен салон в Обединено училище „Христо Ботев“, находящ се в УПИ I-училище, в кв.63 по плана на с.Калугерово, общ.Лесичово“ съгласно изготвен проект.
Представените оферти следва да бъдат съобразени с проекта, който е неразделна част от настоящата обява, както и да бъдат изготвени по приложените образци.
За това публикувам обява по чл.44 от ЗОП ведно с приложенията към нея.

Йорданка Пешлова
Директор на Обединение училище „Христо Ботев“ с.Калугерово

 

URL: https://app.eop.bg/today/365414

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД