Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5542690

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 01.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОБРИЧКА

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

ПОКАНА

за предоставяне на индикативни оферти във връзка с актуализиране на пазарната стойност на строително-монтажните работи, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект „Преустройство на част от сграда ДГ „Здравец“ в социална инфраструктура - в УПИ XI, кв. 12, по плана на село Стожер, oбщина Добричка“.


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с изпълнение на инвестиционната програма за 2024 год., община Добричка има намерение да възложи обществена поръчка с предмет: „Преустройство на част от сграда ДГ „Здравец“ в социална инфраструктура - в УПИ XI, кв. 12, по плана на село Стожер, oбщина Добричка“.
С цел актуализиране на пазарната стойност на строително-монтажните работи предвидени за изпълнение в инвестиционния проект на основание чл.44, ал.1 и във връзка с чл.21, ал.2 от Закона за обществените поръчки, община Добричка провежда настоящите пазарни консултации, като кани всички заинтересовани лица да подадат индикативни предложения, съдържащи цена за изпълнение на дейностите, включени в предмета на поръчката.
В приложения образец за попълване на Количествена и стойностна сметка (КСС) участникът следва да предложи единични цени на отделните дейности, предвидени за изпълнението на обществената поръчка. Предложените единични цени се посочват без включен ДДС и следва да са формирани в пълно съответствие с условията за изпълнение на поръчката и да включват всички разходи за извършване дейностите.
В индикативното ценово предложение (Приложение №3) участникът следва да предложи обща цена за изпълнение на поръчката без включен ДДС и обща цена за изпълнение на поръчката с включен ДДС (стойностите трябва да са равни на общата стойност без ДДС и общата стойност с ДДС от Образец -  КСС).
Описание на предвидените за изпълнение дейности е посочено в приложената към настоящата покана техническа спецификация. Приложен е и инвестиционния проект.
Представените от Вас в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи, в случай на последващо участие при възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП.
Индикативните предложения се представят до 23:59 часа на 01.03.2024 год. в ЦАИС ЕОП или в електронен формат чрез електронно писмо с тема: „Индикативна оферта за „Преустройство на част от сграда ДГ „Здравец“ в социална инфраструктура - в УПИ XI, кв. 12, по плана на село Стожер, oбщина Добричка“, подадено на адрес: obshtina@dobrichka.bg.
Цялата информация, разменена по повод подготовката за възлагане на обществената поръчка, включително и полученият от възложителят резултат ще бъдат публикувани в профила на купувача на община Добричка.
Ще бъдат разгледани предложения постъпили в посочения срок и съдържащи данни за оферента (име, ЕИК), както и подпис на представляващия или на упълномощеното от него лице – в този случай се прилага пълномощно.


Приложения:
Приложение №1 - Техническа спецификация;
Приложение №2 - Образец за попълване на Количествена и стойностна сметка (КСС);
Приложение №3 – Образец на индикативно предложение
 

URL: https://app.eop.bg/today/362705

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД