Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5759722

Публикувана на: 29.02.2024

Краен срок: 07.03.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА
ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
С настоящето Висшият съдебен съвет отправя покана до всички заинтересовани лица за участие в пазарни консултации за определяне на прогнозна стойност на поръчка с предмет: „Проектиране, разработка и внедряване в ЕИСС на модул „Централизирано разпределение и електронна обработка на заповедни дела“, интегриран с ЕПЕП“.
Пазарните консултации се провеждат на основание чл. 21, ал. 2 във връзка с чл. 44 от Закона за обществените поръчки и целят определяне на актуална прогнозна стойност на предстоящите за възлагане дейности, определена съобразно тяхната пазарна стойност към настоящия момент, без да води до нарушаване на конкуренцията и на принципите за недискриминация и прозрачност при подготовката и провеждането ѝ.
Пълното описание на техническите характеристики на предмета на поръчката и обхвата на дейностите по нея са посочени в техническата спецификация към настоящата покана (Приложение № 1-Техническа спецификация).
Представените в настоящата пазарна консултация стойности са с индикативен характер и не са обвързващи в случай на последващо участие при откриване на процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на Закона за обществените поръчки.
Лицата, участвали в пазарната консултации, няма да се ползват с предимство пред останалите участници.
Индикативните стойности следва да бъдат представени, съгласно Приложение № 2, в срок до 17:00 часа на 07.03.2024 г. на следните електронни адреси (задължително и на трите адреса): vss@vss.justice.bg, vssop@vss.justice.bg, it@vss.justice.bg.
Предложенията, както и всяка друга предоставена информация, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача в ЦАИС ЕОП.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

  • Приложение № 1 - Техническа спецификация;
  • Приложение № 2 - Индикативно ценово предложение.

  •  

    URL: https://app.eop.bg/today/365360

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД