Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5533463

Публикувана на: 16.02.2024

Краен срок: 22.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронното управление“

„Изграждане на централните компоненти на национална система за киберсигурност (CS 1)“   

 

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА

Относно: Предоставяне на индикативни ценови предложения за определяне на прогнозна стойност на обществена поръчка с предмет: „Изграждане на централните компоненти на национална система за киберсигурност (CS 1)“   

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронното управление“ (ИАИЕУ) е администрация към Министъра на електронното управление за изпълнение на държавната политика в областта на електронното управление и на държавната политика в областта на мрежовата и информационна сигурност. 
Съгласно чл.2, ал.4 от Устройствения си правилник Агенцията изпълнява самостоятелно или съвместно с други органи или организации проекти и програми в областта на електронното управление и мрежовата и информационна сигурност. 
 Изпълнителна агенция „Инфраструктура на електронното управление“ е определена като конкретен бенефициент за получаване на безвъзмездна финансова помощ по процедура BG16RFPR002-2.006 „Изграждане на централните компоненти на национална система за киберсигурност (CS 1)“ по Приоритет 2 „Цифрова трансформация на публичния сектор“, Специфична цел: RSO1.2. Усвояване на ползите от цифровизацията за гражданите, дружествата, изследователските организации и публичните органи, Приоритетно направление 2: Киберсигурност по Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигентна трансформация“  2021-2027 г.
Във връзка с гореизложеното и с цел определяне на прогнозната стойност на обществена поръчка с предмет: „Изграждане на централните компоненти на национална система за киберсигурност“ , ИАИЕУ кани всички заинтересовани лица, да предоставят, в съответствие с професионалните си възможности и квалификация, индикативно ценово предложение по Образец № 1 за изпълнение на необходимите дейности, описани в Приложение №1 към настоящата покана. 
Индикативните ценови предложения е необходимо да се изпратят по електронен път, подписани с КЕП – на e-mail, както следва: 
1. Г-жа Лазаринка Стоичкова – главен секретар на ИАИЕУ, e-mail: lstoichkova@e-gov.bg, тел.: 02/949 2343; 
2. Г-жа Станка Кашукеева-Велчева – директор на дирекция „Оперативно наблюдение и поддръжка на системи“ в ИАИЕУ, e-mail: svelcheva@e-gov.bg, тел.: 02/404 9604; 
3. Деловодство на ИАИЕУ на e-mail: mail@e-gov.bg, тел.: 02/949 2404.

Краен срок за подаване на индикативните предложения: до 5 (пет) работни дни, считано от датата на публикуване на поканата в Профила на купувача на ИАИЕУ в ЦАИС ЕОП.
С подаване на индикативното ценово предложение, всяко от лицата, участвали в пазарната консултация се съгласява, че предложението, както и всякаква друга информация, предоставена от лицата като резултат от пазарната консултация, ще бъдат публично достъпни в Профила на купувача на ИАИЕУ в ЦАИС ЕОП - https://app.eop.bg/buyer/38694, с оглед спазването на изброените принципи и изисквания на българското законодателство.


Приложения: 1. Приложение №1 - Техническа спецификация;
              2. Образец №1 - Индикативно ценово предложение.

URL: https://app.eop.bg/today/360712

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД