Пазарни консултации

Обявлението е в архива.
5538276

Публикувана на: 19.02.2024

Краен срок: 21.02.2024

Прогнозна стойност: - няма установена -

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА ПЪРВА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - СОФИЯ "СВ. ЙОАН КРЪСТИТЕЛ" ЕАД

ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА


ПОКАНА
ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНДИКАТИВНИ ОФЕРТИ ВЪВ ВРЪЗКА С ПРОВЕЖДАНЕ НА ПАЗАРНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО ЧЛ. 44 ОТ ЗОП, С ЦЕЛ ПОЛУЧАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЗАРНА ЦЕНА




         УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
 
         Във връзка с необходимостта от закупуване на Микропроцесорен респиратор, за инвазивна и неинвазивна дихателна реанимация и респираторна поддръжка за възрастни пациенти с вградена турбина за автономно захранване със сгъстен въздух и вградена батерия, осигуряваща автономната му работа, за нуждите на Отделение по анестезиология и интензивно лечение при УПМБАЛ – София „Свети Йоан Кръстител” ЕАД, Ви каним да представите индикативни оферти.
         Индикативните оферти ще бъдат използвани за определяне на прогнозната стойност при подготовката за възлагане на обществена поръчка за доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на горепосочения Микропроцесорен респиратор.
        Индикативните оферти следва да бъдат изпратени на електронната поща на отдел „Обществени поръчки”: procurement@upmbal-sofia.com, в срок до 21.02.2024 г.

 

URL: https://app.eop.bg/today/361608

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД