Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417873

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 17.01.2024

Прогнозна стойност: 703747.20 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Многопрофилна болница за активно лечение "Национална кардиологична болница" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00067-2023-0039

Предметът на обществената поръчка е приготвяне и доставяне на болнична храна за пациентите на МБАЛ „НКБ” ЕАД по 20 вида диети, подробно описани като менюта в Техническо приложение № 1  към Техническата спецификация - т. II от раздел І от документацията за участие в процедурата.
Изпълнението на поръчката следва да се извърши в съответствие с Техническата спецификация - т. II от раздел І от документацията за участие в процедурата.
Мотиви за невъзможността за разделяне на поръчката на обособени позиции:
Поръчката не се разделя на обособени позиции предвид специфичното естество на болничното хранене, в т.ч.: организация на подаване на ежедневните поръчки и съответно на приемане и разпределение на доставките, прилагане на хигиенни и противоепидемични правила и осъществяване на контрол върху цялостния процес по доставката на храна до пациентите. Организацията и координацията на тези дейности биха били поставени във висок риск в случай, че доставките на храната по отделните диети и/или менюта и/или части от тях се извършва от различни изпълнители.

URL: https://app.eop.bg/today/348201

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД