Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417910

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 29.01.2024

Прогнозна стойност: 195000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01379-2023-0204

ЕСО ЕАД експлоатира цифрови релейни защити, локални контролери, телемеханична и комуникационна апаратура, произведени от фирма АББ, а понастоящем Хитачи Енерджи. Те са доставени и въведени в експлоатация като отделни доставки или като част от комплексно изграждане или реконструкции на подстанции, както и като част от управляващи системи.
При доставката на оборудването специалисти на ЕСО ЕАД са обучени да извършват дейности по извънгаранционна поддръжка, включващи замяна на повредени модули и добавяне на нови при разширяване, подмяна на устройства с резервни такива и тяхното конфигуриране и интегриране в управляващите и телемеханичните системи, разширяване на управляващите системи с интегриране на допълнителни устройства в тях.
Експлоатационното обслужване и техническата поддръжка на тези устройства се извършват от обучения персонал на ЕСО ЕАД. Дейностите включват замяна на повредени модули и добавяне на нови при разширяване, конфигуриране и преконфигуриране на устройствата и връзките между тях и дейности по профилактика. В някои случаи това налага да се ползват най-новите версии на софтуерните пакети за конфигуриране на тези устройства.
Предметът на поръчката е разделен в две обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Доставка на нови модули и устройства за поддържане и разширение на релейни защити и локални контролери, специализирани интерфейсни и протоколни конвертори и на системи с разпределени такива устройства, производство на Хитачи Енерджи“. 
и
Обособена позиция № 2: „Доставка на нови модули за поддържане и разширение на телемеханични и управляващи системи, включително на системи с разпределени такива устройства, производство на Хитачи Енерджи“.

URL: https://app.eop.bg/today/344414

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД