Открита процедура

Обявлението е в архива.
5541071

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 477000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2024-0015

Предметът на поръчката е: „Доставка на метални рамки за правоъгълни капаци за кабелни шахти“, реф. № PPD 24-010. Обектът на обществената поръчка е „доставка на стоки, осъществявана чрез покупка“ по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП) и има за предмет доставка и покупка на метални рамки за правоъгълни капаци за кабелни шахти, съгласно условията и изискванията на възложителя.

Предметът на поръчката не е разделен на обособени позиции и включва прогнозни количества за срокa на договора от 24 (двадесет и четири) месеца, както следва:
1. Метална рамка за един правоъгълен капак за кабелни шахти  925/625  mm / Метална рамка за един капак,925х625mm - 100 бр.
2. Метална рамка за два правоъгълни капака за кабелни шахти  925/1225  mm / Метална рамка за два капака,925х1225mm - 2 000 бр.
3. Метална рамка за три правоъгълни капака за кабелни шахти  925/1830  mm / Метална рамка за три капака,925х1830mm - 800 бр.
Участниците задължително оферират всички видове стока от предмета на поръчката. На база ориентировъчните количества ще бъде определена максималната стойност на конкретния договор.
Критерий за възлагане:
Критерият за възлагане на поръчката при определяне на икономически най-изгодната оферта е „най-ниска цена”. На първо място се класира участникът, предложил най-ниска обща стойност.

Условия и място на доставка:
Стоката по предмета на поръчката ще се транспортира (доставя) от изпълнителя, за негова сметка, на негова отговорност и с негови технически средства (ресурси). Доставката ще се извършва франко складове на възложителя на територията на Република България, в градовете: София, Враца, Левски и Дупница, или конкретни адреси на обекти на Възложителя, посочени от него в съответната поръчка за доставка.

Срок на договора:
Договорът за обществена поръчка да бъде сключен за срок от 24 (двадесет и четири) месеца, считано от датата на подписването му от страните или до достигане на максималната стойност на договора, определена в съответствие с офертата на избрания изпълнител, в зависимост от това, кое от посочените обстоятелства ще настъпи първо по време. При настъпване на първото по време от така посочените алтернативни и самостоятелни основания за прекратяване, договорът се прекратява автоматично, без да е необходимо изпращане на уведомление или предизвестие на някоя от страните до другата страна.
Сроковете за доставка на стока въз основа на конкретна поръчка са в съответствие с изискванията на документацията за обществената поръчка.

Цена и начин на плащане:
Плащането на цената по сключения договор за обществена поръчка се извършва в български левове (или в тяхната равностойност в ЕВРО според курса на БНБ, в случай че преди сключването или по време на действие на договора като официално платежно средство в Република България бъде приета общата европейска валута – ЕВРО). Плащането на всяка приета и одобрена доставка се извършва чрез банков превод по банкова сметка на изпълнителя, в срок до 60 (шестдесет) календарни дни, считано от датата на получаване на оригинална фактура за стойността на конкретната доставка и представяне на съпътстващите стоката документи, съгласно договора.

На основание чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП се предвижда възможност за индексация на единичните цени за изпълнение на предмета на обществената поръчка.
Единичните цени могат да бъдат преизчислявани, в случай че има промяна на цените на металите на Лондонската метална борса

Единичните цени на стоката по предмета на договора могат да бъдат преизчислявани, в случай че има изменение, по-голямо от +/-5% на стоманата за 1 /една/ година.

Промяната по предходното изречение може да бъде изискана от всяка от страните по договора след изпращане на уведомление до другата страна, като същите подписват допълнително споразумение. Актуализация на цените може да се извърши еднократно след изтичане на първата година от действието на договора. В случай на промяна, по-голяма от +/-5% на стоманата за последните 12 месеца, действащите към момента единични цени се актуализират със същия процент на промяна на стоманата за този 12-месечен период.
Новите единични цени влизат в сила, считано от датата на влизане в сила на двустранно подписаното допълнително споразумение за преизчисление на цените.



 

URL: https://app.eop.bg/today/359019

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД