Открита процедура

Обявлението е в архива.
5698373

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 543530.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Главна дирекция "Изпълнение на наказанията"

Уникален номер на поръчката: 02030-2024-0009

Предметът на общ. поръчка е доставка на почистващи препарати и сапуни:
- Концентриран препарат за подови повърхности - 37481 л.;
- Професионален почистващ препарат за санитарен фаянс - 15349 л.;
- Перилен препарат на прах - 45861 кг.;
- Течен сапун - 11803 л.;
- Тоалетен сапун - 119379 бр.;
- Концентриран препарат за миене на съдове с балсам - 40187 л.;
- Сапун за пране - 108520 бр.;
- Професионален обезмаслител за силно замърсени повърхности - 8771 л.;
- Абразивен препарат (прахообразен) - 5710 бр.;
- Абразивен препарат (кремообразен) - 4539 бр.;
- Препарат за почистване на стъкло - 350 бр.;
- Препарат за паркет - 200 л.;
- Препарат за петна - 150 бр.;
- Измиващ препарат за проф. миялна машина - 400 л.;
- Изплакващ препарат за проф. миялна машина - 200 л.;
- Тоалетен сапун, ароматизиран - 1000 бр.;
- Препарат за почистване на иноксови повърхности - 2885 л.;
Подробно описание на техническите характеристики на продуктите и прогнозните колечества са посочени в Приложение №1 - Технически спецификации към документацията за обществената поръчка.
Предметът на настоящата обществена поръчка е доставка на стоки, включени в списъка по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки (ЗОП).
При възлагане на обществената поръчка, която е запазена от възложителя, могат да участват лица, при условие че най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. Лицата по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на конкретната процедура за възлагане на обществена поръчка (чл. 12, ал. 5 от ЗОП). Специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в обществената поръчка, при условие че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания (чл. 12, ал. 6 от ЗОП). При определянето на ресурса по чл. 12, ал. 6 от ЗОП в обема на собствения ресурс се включват необходимите разходи за суровини и материали, енергия, горива, водоснабдяване, лицензи и други подобни, независимо че доставчиците им не са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. Не е налице изпълнение на дейности със собствено производство или ресурс, когато специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания предоставят на възложителя без съществена допълнителна преработка стоки, доставени от други лица.
В процедура за възлагане на запазена поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в процедура са подадени оферти както от лица, за които тя е запазена, така и от други лица, първо се разглеждат офертите на лицата, за които обществената поръчка е запазена. Офертите на останалите лица се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лица, за които обществената поръчка е запазена.

URL: https://app.eop.bg/today/354584

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД