Открита процедура

Обявлението е в архива.
5283227

Публикувана на: 25.10.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 1052500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Уникален номер на поръчката: 00267-2023-0121

Целта на поръчката е да се избере квалифициран изпълнител, който да подпомогне Община Пловдив в изпълнение на проекта чрез набиране на максимален брой окомплектовани заявления за кратък период, при осигуряване на публичност и прозрачност в процеса на набиране на заявления, класиране на подалите заявления, уведомяването им и подписването на договори между общината бенефициент и гражданите, крайни получатели на помощта, за подмяна на топлоуреди на твърдо гориво с екологични алтернативи. 
Техническата подкрепа ще се осъществява през цялото време на подготовката и  изпълнението на проекта, като експертите от екипа на изпълнителя ще оказват съдействие на потенциалните крайни получатели на помощта за попълване и подаване на изискуемите документи (включително чрез посещения на място по домовете, консултиране и заснемане на топлоуреда на твърдо гориво), като в рамките на този процес домакинствата ще получат компетентна консултация за избора на най-подходящ топлоуред.
Целта на техническата подкрепа е наличие на достатъчен брой сключени договори между Община Пловдив и гражданите с оглед осигуряване своевременното и ритмично изпълнение на всички основни дейности по подмяна на топлоуреди, както и своевременното отчитане на извършените дейности по подмяна на топлоуреди по предвидения ред с оглед срочно  разплащане към изпълнителите и своевременно верифициране и възстановяване на извършените от Община Пловдив разходи за подмяна на топлоуреди.
Обществената поръчка ще се финансира чрез безвъзмездна финансова помощ, предоставена от Управляващия орган на Програма „Околна среда“ 2021-2027 г. за изпълнението на Фаза 2 на проект за подобряване качеството на атмосферния въздух в Община Пловдив чрез изпълнение на проект по процедура № BG16FFPR002-5.001 „За по-чист въздух!“ по приоритет 5 „Въздух“ на Програма „Околна среда“ 2021-2027 г.
Пълният обхват на дейностите е подробно описан в Техническата спецификация, неразделна част от настоящата документация за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/336589

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД