Открита процедура

Обявлението е в архива.
5642911

Публикувана на: 27.02.2024

Краен срок: 03.04.2024

Прогнозна стойност: 4000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХАРМАНЛИ

Уникален номер на поръчката: 00056-2024-0007

   Предметът на настоящата обществена поръчка включва предоставяне на консултантски услуги по чл. 166, ал. 1 от ЗУТ - упражняване на строителен надзор и изготвяне на доклад за оценка на съответствието за обект: „Инженеринг - проектиране, авторски надзор и СМР за обект: "Подмяна на съществуващ водопровод и сградни отклонения по ул. „Сакар планина“ в участъка от ул. „Македония“ до ул. „Васил Левски“ в гр. Харманли“
    Общата прогнозна стойност на настоящата обществена поръчка е 4
000.00 (четири хиляди) лв. без ДДС.
Срокът за изпълнение на поръчката е от датата на започване на изпълнението на договора до

приключване на всички поети ангажименти, както следва:
СРОК ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ОЦЕНКА ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ПРОЕКТ И КОМПЛЕКСЕН ДОКЛАД - 7 (седем) календарни дни от предаване на инвестиционния проект на обекта.
СРОК ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛНИЯ НАДЗОР: Срокът започва да тече от датата на подписване на Протокол обр. 2 за откриване на строителна площадка и определяне на строителната линия и ниво, съгласно Наредба № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и е до датата на подписване на Констативен акт за установяване годността за приемане на строежа, образец 15 от Наредба № 3 от 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
СРОК ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ОКОНЧАТЕЛНИЯ ДОКЛАД, ТЕХНИЧЕСКИЯ ПАСПОРТ - в 7 календарни дни, след подписване на акт обр. 15 и след издаване на писмени становища от специализираните контролни органи по законосъобразното изпълнение на строежа и по готовността му за въвеждане в експлоатация, да изготви и представи на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ окончателен доклад по смисъла на чл. 168, ал. 6 от ЗУТ и Технически паспорт на обекта.
Срокът за отстраняване на пропуски, забележки и коментари по предадената документация е 3 (три) календарни дни, считано от получаване на писмо с описаните пропуски, забележки и коментари.
    Обществената поръчка се финансира със средства от бюджета на Община Харманли.
Посочената прогнозна стойност на поръчката е максималния финансов ресурс, с който Възложителят разполага.
    Оферти на участници, които надхвърлят определената по-горе максимална стойност и/или максималните стойности на някои от дейностите, ще бъдат отстранени от участие в процедурата като неотговарящи на предварително обявените условия на Възложителя. В ценовото предложение се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката във вида и обхвата, описани в техническите спецификации.
     Изпълнението на договора се възлага при условията на чл. 114 от ЗОП - към момента на откриването на обществената поръчка не е осигурено финансиране. Във връзка с последното, настоящата обществена поръчка се открива под условие, като изпълнението на предмета й ще започне след осигуряване на финансиране, за което Възложителят уведомява писмено изпълнителя. На основание чл. 114 от ЗОП всяка от страните може да поиска прекратяване на договора след изтичане на 3-месечен срок от неговото сключване. Когато след изтичане на 10-месечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен.
Забележка: Изпълнението на договора започва след потвърждение от възложителя за осигурено финансиране и представяне от изпълнителя на определената гаранция за изпълнение, отговаряща на условията на възложителя. При непредставяне на гаранцията за изпълнение в посочения от възложителя срок, без наличието на обективни причини, възложителят прекратява договора.
     Уточнение: Максималния срок за изпълнение на обществената поръчка „Избор на изпълнител за изготвяне на оценка на съответствието и осъществяване на строителен надзор при изпълнението на обект: „Инженеринг - проектиране, авторски надзор и СМР за обект: "Подмяна на съществуващ водопровод и сградни отклонения по ул. „Сакар планина“ в участъка от ул. „Македония“ до ул. „Васил Левски“ в гр. Харманли“ е до 250 календарни дни.

 

URL: https://app.eop.bg/today/363225

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД