Открита процедура

Обявлението е в архива.
5502088

Публикувана на: 24.01.2024

Краен срок: 28.02.2024

Прогнозна стойност: 55085022.30 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕТРОПОЛИТЕН ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00423-2024-0002

Обществената поръчка е за доставка на електрическа енергия СрН и електрическа енергия НН по свободно договорени цени съгласно Закон за енергетиката и Правила за търговия с електрическа енергия (ПТЕЕ). Номера (ИТН / EIC), местоположението (адрес), мрежови оператор, напрежение на присъединяване и търговско мерене за всеки един от захранваните обекти са подробно описани в Техническата  спецификация.
Захранваните обекти са собственост на „Метрополитен“ ЕАД.
Всички обекти, захранвани със СрН, са първа категория на електрозахранване. Обектите на „Метрополитен“ ЕАД, захранвани с НН, са трета категория на електрозахранване.
Изпълнението на поръчката следва да е в пълно съответствие с Техническата спецификация.
В обхвата на настоящата обществена поръчка се включва доставка на нетна електрическа енергия СрН на 46 (четиридесет и шест) обекта и нетна електрическа енергия НН на 10 (десет) обекта на „Метрополитен“ ЕАД.
Прогнозното количество нетна електрическа енергия, което се очаква да бъде доставено за срока на изпълнение на поръчката (24 месеца) е 139 503,08 MWh и е определено на база месечни отчети на консумираната електроенергия за периода от месец септември 2022 г. до месец август 2023 г. Същото е ориентировъчно и не е предмет на договора като количества, неустойки, плащания и т.н.
Поради бъдещо включване на нови мощности през срока на изпълнение на договора, се предвижда опция за увеличение до 20% от посоченото количество.
 

URL: https://app.eop.bg/today/351354

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД