Открита процедура

Обявлението е в архива.
5476829

Публикувана на: 15.01.2024

Краен срок: 12.02.2024

Прогнозна стойност: 250000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0002

Предметът на обществената поръчка включва:
- Организиране и осъществяване на денонощна физическа невъоръжена охрана на сградния фонд и друго недвижимо и движимо имущество на „УМБАЛ Проф.д-р Стоян Киркович”АД с цел осигуряване на сигурност и ред в дейността на лечебното заведение, недопускане и предотвратяване на нерегламентиран достъп, противообществени и незаконни прояви, както и действия при кризисни ситуации, пожари, природни бедствия, аварии, терористични актове, и взаимодействие с органите на МВР, в т.ч. осъществяване на пропусквателния режим;
- Извършване на услугата СОТ - охрана със сигнално-охранителна техника, реакция при сигнал паник бутони в лечебното заведение в обекти - самостоятелни сгради, помещения и площи на лечебното заведение, подробно описани в настоящата техническа спецификация.
- Извършване на видеонаблюдение на обектите, посочени по - долу в настоящата техническа спецификация.
  - Предоставянето на услугата се осъществява 24 часа, 7 дни в седмицата, включително и през делничните, празничните и почивни дни, като за целта Изпълнителят трябва да разполага с необходимия кадрови ресурс. Изпълнителят предоставя на лицата, които непосредствено извършват охранителната дейност, техническо оборудване и екипировка със съответните отличителни знаци. Изпълнението следва да се осъществява съгласно предложен от изпълнителя План за организация на охраната за всеки обект, включващ и организацията, задълженията и смените на охранителите, който се представя за утвърждаване от Възложителя след сключване на договора с избрания изпълнител, в съответствие с изискванията на Възложителя, съгласно Закона за частната охранителна дейност, Кодекса на тряда и другите приложими нормативни актове и офертата на избрания изпълнител.
 

URL: https://app.eop.bg/today/350824

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД