Открита процедура

Обявлението е в архива.
5527248

Публикувана на: 12.02.2024

Краен срок: 13.03.2024

Прогнозна стойност: 384312.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПЛОВДИВ - РАЙОН "ЮЖЕН"

Уникален номер на поръчката: 01418-2024-0001

Предметът на обществената поръчка е: „Доставка на месо и месни продукти, яйца и риба за нуждите на детските ясли и детската кухня на територията на район „Южен“ .
Предметът на поръчката обхваща периодични доставки на месо и месни продукти, яйца и риба, наричани по-нататък „стоки“ и/или „продукти“, в съответствие с техническата спецификация и образците на техническо и ценово предложения – неразделна част от документацията за обществената поръчка.
Изпълнението на всички дейности ще се осъществява след предварителна заявка от страна на детските заведения, подавани на изпълнителя в писмен вид.
Доставките ще се извършват франко посочен във всяка конкретна заявка административен адрес на територията на град Пловдив.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на възложителя и на изпълнителя, са съгласно проекта на договор; техническата спецификация; техническото и ценовото предложения на изпълнителя.
Договорът, който ще бъде сключен с участника, определен за изпълнител, и ще е със срок на действие 24 (двадесет и четири) месеца.
Средствата се осигуряват от бюджета на Община Пловдив – Район „Южен“. Заплащането на доставените стоки ще се извършва по банков път след представяне на фактура за извършена доставка, в срок съгласно проекта на договор.

URL: https://app.eop.bg/today/355339

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД