Открита процедура

Обявлението е в архива.
5270132

Публикувана на: 04.10.2023

Краен срок: 02.11.2023

Прогнозна стойност: 108634.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ

Уникален номер на поръчката: 00383-2023-0047

Доставките, предмет на настоящата поръчка включват доставка на строителни материали по заявка на възложителя, в която са посочени вида и количеството на заявените материали. Посочените прогнозни количества са приблизителни и възложителят си запазва правото да ги увеличава и/или намалява в зависимост от конкретно възникналите нужди. В този смисъл възложителят има право в срока на договора да не заяви в пълен обем даденото прогнозно количество стока, както и да заявява доставки на стоки след достигане на посочените за тях прогнозни количества, до достигане на общата стойност на договора.
Поръчката се изпълнява под формата на периодични доставки, в зависимост от потребностите на възложителя съобразно реда, сроковете и условията на договора – част от документацията за участие.
Доставките ще бъдат изпълнени след направени заявки от упълномощени от възложителя лица. Възложителят приема и заплаща само количествата, които е заявил и които са доставени в сроковете и при условията на договора.
В цената на материалите трябва да са включени всички разходи по доставка до посочения адрес, товарене и разтоварване. Възложителят не дължи каквито и да било плащания извън посочената от избрания участник цена. 
Пълната информация относно обхвата, обема и изискванията към изпълнението на обществената поръчка е подробно описана и регламентирана в Техническата спецификация, неразделна част от документацията.

Таг: ЛПС, Ръкавици еднократни от нитрил, ботуши, очила, бойлер

URL: https://app.eop.bg/today/333040

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД