Открита процедура

Обявлението е в архива.
5699803

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 04.04.2024

Прогнозна стойност: 1875000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР-ЛОВЕЧ

Уникален номер на поръчката: 06257-2024-0001

Предметът на обществената поръчка е строително монтажни дейности касаещи модернизация и ремонт на салона на Драматичен театър-Ловеч и прилежащите му технически помещения, включващи архитектурни, конструктивни, акустични, електро и ОВК подобрения.
За предвидените дейности е изработен Инвестиционен проект(ИП), съдържащ части: Архитектурна, Конструктивна, Електро, ВиК-становище, ОВК, Архитектурна акустика и електроакустика, Пожарна безопасност, ПБЗ и ПУСО. Издадено е разрешение за строеж  №147/11.10.2021г. от Главен архитект на Община Ловеч. Категорията на обекта, съгласно номенклатурата на видовете строежи е трета категория. Изготвеният проект предвижда ремонт на зрителната зала, сцена, фоайе и частично тоалетните за посетители.
РЗП – 1310 м2
Конкретните строително монтажни дейности са подробно описани като вид и количества в Техническата спецификация.
Към момента на обявяване на настоящата обществена поръчка финансиране не е осигурено и изпълнението на дейностите ще започне при осигуряване на финансиране от Министерство на културата. В този смисъл договорът е с отложено изпълнение.
В случай, че Възложителят не осигури финансиране за настоящата обществена поръчка, всяка от страните по договора може да поиска прекратяването му след изтичане на тримесечен срок от сключването му, съгласно чл. 114, ал.3 от ЗОП. Ако след изтичане на 10-месечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен, съгласно чл.114, ал.4 от ЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/362078

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД