Открита процедура

Обявлението е в архива.
5787756

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 11.04.2024

Прогнозна стойност: 1093039.90 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РУСЕ

Уникален номер на поръчката: 00115-2024-0008

Описание на предмета на поръчката:
Доставка  и монтаж на отоплителни устройства за битово отопление в град Русе за Доставка и монтаж на отоплителни устройства за битово отопление в град Русе за основната фаза на Проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ LIFE17 IPE/BG/000012 LIFE IP CLEAN AIR по три обособени позиции:

  • Доставка, монтаж и тестване на пелетни отоплителни устройства за битово отопление в град Русе за основната фаза на Проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ LIFE17 IPE/BG/000012 LIFE IP CLEAN AIR;
  • Доставка, монтаж и тестване на газови отоплителни устройства за битово отопление в град Русе за основната фаза на Проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ LIFE17 IPE/BG/000012 LIFE IP CLEAN AIR.
  • Доставка, монтаж и тестване на климатици за битово отопление в град Русе за основната фаза на Проект „Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух“ LIFE17 IPE/BG/000012 LIFE IP CLEAN AIR;
  • *Участниците могат да подават оферта за една, повече, или за всички обособени позиции. 
    Настоящата обществена поръчка се възлага в рамките на проект “Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух, изпълняван в партньорство между шест общини - Столична, Бургас, Велико Търново, Монтана, Русе и Стара Загора - и Клуб „Икономика 2000“. Проектът се осъществява с финансовия принос на Програма LIFE на Европейския съюз. В рамките на проекта поетапно ще бъдат подменяни отоплителни устройства на дърва и въглища на домакинства в шестте общини с нови алтернативни видове отоплителни устройства.
    Целта на поръчката е доставка и монтаж на отоплителни устройства за битово отопление в град Русе по видове и технически характеристики, описани в настоящите Технически спецификации.
    Специфичната цел на поръчката е да се заменят отоплителни устройства на дърва и въглища на русенски домакинства с алтернативни устройства, за да се намалят емисиите фини прахови частици от битовото отопление в атмосферния въздух на територията на община Русе.
    Срок за изпълнение на обществената поръчка (приложимо за всички обособени позиции).
    Договорът за изпълнение на поръчката влиза в сила от датата на регистрационния индекс в деловодната система на Възложителя и е със срок на действие до изтичане на гаранционния срок и изпълнение на всичко поети от страните задължения.
    Срокът за изпълнение на доставката и монтажа на отоплителните устройства е до 60 дни, считано от датата на получаване на възлагателно писмо от Възложителя за извършване на доставката и монтажа. Срокът за приключване на срока на изпълнение на всеки от договорите е до 01.09.2024 г.
     

    URL: https://app.eop.bg/today/357354

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД