Открита процедура

Обявлението е в архива.
5428136

Публикувана на: 26.12.2023

Краен срок: 01.02.2024

Прогнозна стойност: 1683333.34 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Уникален номер на поръчката: 00044-2023-0143

Предмет на настоящата обществена поръчка е избор на изпълнител за доставка и монтаж на резервни части и оборудване на стационарни контролни точки . Във връзка с изграждането на Електронната система за събиране на пътни такси по чл. 10, ал. 1 от Закона за пътищата, както и в изпълнение на задължението на Възложителя да осигури постоянно и безпрепятствено функционирането на стационарни контролни точки /СКТ/, които осъществяват функции свързани с правоприлагащата дейност на специализирано звено Национално тол управление, възниква необходимостта от доставка и монтаж на резервни части.
С оглед експлоатацията на съществуващите стационарни контролни точки и поддържането на тяхната постоянна функционалност и изправност, както и при изграждане на нови такива, следва да бъдат осигурени резервни части на същите, с оглед обезпечаване функционирането им.
В този смисъл цел на обществената поръчка е Агенция „Пътна инфраструктура“, в качеството си на Възложител да определи Изпълнител, който да извърши дейности по доставка и монтаж на резервни части на стационарни контролни точки, в случай на възникнала неизправност, с включен гаранционен срок на доставените части.

Предметът на обществената поръчка включва изпълнение на следните дейности:

  • Доставка на нови резервни части и оборудване на стационарни контролни точки;
  • Монтаж на доставеното оборудване на стационарни контролни точки.
  • Гаранционен срок: 36 месеца на доставеното оборудване.

*Забележка: Подробно описание на предмета на обществената поръчка е посочено в Техничската спецификация за изпълнение на обществената поръчка – Приложение А.
 

URL: https://app.eop.bg/today/320226

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД