Открита процедура

Обявлението е в архива.
5461336

Публикувана на: 09.01.2024

Краен срок: 05.02.2024

Прогнозна стойност: 450000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЛАСТНО ПЪТНО УПРАВЛЕНИЕ - ХАСКОВО

Уникален номер на поръчката: 00044-2024-0001

     ​​​​​​
1. Предмет: Предмет на настоящата обществена поръчка е избор на изпълнител за проектиране, упражняване на авторски надзор и строителство /инженеринг/ за обект: „Проектиране и изграждане на светофарна уредба на кръстовище при км 287+735 на път I-5 „Димитровград – Хасково“
2. Съществуващо положение: 
След проведена съгласувателна процедура с Агенция „Пътна инфраструктура“е изградена  и въведена в експлоатация пътна връзка от път I-5 „Димитровград – Хасково“ към местен път собственост на община Хасково за обслужване и ползване на „Холидей парк“, за която има съгласуван и приет проект по организация на движението. Във връзка със засилен интерес на посетители на магазин „Практикер“, за ограничаване на предпоставките за настъпване на ПТП и поради многобройни нарушения на правилата на движение в участъка на път I-5 при кръстовището за бирена фабрика „Каменица“ и Холидей парк-Хасково, подходяща организация на движението към момента  ще се постигне с устройване на светофарно регулиране на движението.
3. Описание на основните дейности по етапи включени в предмета на поръчката, както следва:
       ЕТАП №1:

  • Дейност „Проектиране” – изпълнение на проектантски работи (ПР): Изготвяне на Технически проект, съгласно изискванията на Възложителя и изискванията на действащите към момента нормативни документи, в обем и съдържание, определени в Заданието за проектиране (Приложение А);
  • Дейност "Упражняване на авторски надзор по реда на чл. 162, ал. 2 от ЗУТ":  Изпълнение на задължения като проектант, по време на строителството и въвеждането в експлоатация на строежа, в съответствие с действащото българско законодателство (Наредба № 3 от 31.07.2003 г. на МРРБ към ЗУТ за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и Наредба № 2 от 31.07.2003 г. на МРРБ към ЗУТ за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти).

      ЕТАП №2:

  • Дейност "Изпълнение на строително – монтажни работи (СМР)": Изпълнение на СМР, съгласно изготвения и одобрения от Възложителя Техническия проект, в съответствие с Техническата спецификация, предписанията, заповедите в Заповедната книга и Количествено – стойностната сметка (КСС).

      ЕТАП №3:

  • Дейност "Отстраняване на проявени дефекти през гаранционните срокове": Извършване на редовни инспекции на въведения в експлоатация строеж през гаранционния период, минимум 2 (два) пъти в годината, и изготвяне на доклади за резултатите от тези инспекции. Отстраняване на всички установени от проверката на Възложителя и/или Консултанта дефекти, за които Изпълнителят е уведомен, спазване на определените действия, необходими за отстраняването на откритите дефекти, посочени от Възложителя и/или Консултанта.

URL: https://app.eop.bg/today/345395

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД