Открита процедура

Обявлението е в архива.
5781995

Публикувана на: 12.03.2024

Краен срок: 15.04.2024

Прогнозна стойност: 32282.86 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ.ПАНТЕЛЕЙМОН" - ЯМБОЛ АД

Уникален номер на поръчката: 00744-2024-0007

Периодична доставка на лекарствени средства за нуждите на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ - Ямбол“ АД, съгласно „Техническа спецификация на лекарствените средства“ по – долу по заявка на възложителя в рамките на определения в проект на договор начин.
Доставките на лекарствените средства се извършват в количество и вид съгласно изготвяната в Болнична аптека заявка в срок до
72 часа, след изпращане на същата по факс, електронна поща или в писмен вид, а за спешните случаи до 12 часа след изпращане на заявката.

Обществената поръчка е разделена на  44 /
четиридесет и четири/ обособени позиции, като за всички обособени позиции се участва за цялата обособена позиция - участник не подал оферта за някоя от номенклатурните единици в обособената позиция ще бъде отстранен.
Срок на валидност на офертата – 6 месеца от датата, определена за краен срок за получаване на офертите.

Срок на плащане: Плащанията ще бъдат извършвани по банков път в български лева, в срок не повече от 60 /шестдесет/ дни след доставка и предоставени първични документи.
Гаранция за изпълнение:  5% от стойността на договора в лв. без ДДС под формата на: парична сума; банкова гаранция; застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.
 

URL: https://app.eop.bg/today/364736

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД