Открита процедура

Обявлението е в архива.
5236409

Публикувана на: 12.09.2023

Краен срок: 12.10.2023

Прогнозна стойност: 710400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - Д-Р ГЕОРГИ СТРАНСКИ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00178-2023-0029

Предметът на настоящата обществена поръчка включва всички дейности по изпиране, гладене на изпрано болнично бельо и служебно облекло на служителите в болницата, дезинфекция, отстраняване на трайно фиксирани замърсявания и сортиране по клиники /отделения, звена/ на болнично бельо, операционно бельо и облекло, работно и предпазно облекло, одеяла, както и опаковането им в полиетиленови пликове (торби) за запазване хигиенните качества и намаляване рисковете от увреждане, транспортиране и приемане/предаване от/на съответната клиника /отделение, звено/ чрез приемно-предавателен протокол /разписка/.                   
 Изпълнителят извършва услугата съгласно приложения в настоящата документация График (Приложение 4), със собствени материали и средства. Графикът е неразделна част от договора за обществена поръчка.
Пълното описание на предмета на поръчката е описан подробно в приложения към документацията са описани подробно по вид, количество и единица мярка в приложената към документацията Техническа спецификация-Приложение №1.
Предметът на обществената поръчка не се разделя на обособени позиции..
Всеки участник може да представи само една оферта. Не се допуска представянето на варианти.
Класирането ще се извършва по стойност в лева без ДДС.
Оферираните от участниците дейности по изпиране, гладене, дезинфекция и сортиране по клиники/отделения на болнично бельо, операционно бельо и облекло, работно облекло и одеяла, трябва да отговаря на данните от Техническата спецификация – Приложение № 1.
 

URL: https://app.eop.bg/today/326393

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД