Открита процедура

Обявлението е в архива.
5778957

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 1200000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф.Иван Митев ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00870-2024-0006

Поръчката е с предмет: Доставка, инсталация и въвеждане в експлоатация на компютърен томограф
Предметът на поръчката включва доставка на един брой компютърен томограф, подробно описан в Приложение № 1 Техническа спецификация от документацията. Компютърният томограф трябва да отговаря на изисквания на Възложителя, посочени в Техническата спецификация.
Предметът на поръчката включва доставка, инсталация, настройки, подробно изпитване, въвеждане в експлоатация и обучение на служители на Възложителя за работа с компютърния томограф, както и гаранционен сервиз и поддръжка в рамките на гаранционния срок на апаратурата (не по-малък от 24 месеца).
Изпълнителят следва да оказва съдействие на Възложителя при процедурата по издаване на лицензия за въвеждане в експлоатация от Агенцията по ядрено регулиране (АЯР) и Столична регионална здравна инспекция (СРЗИ), като изготвя всички необходими документи и извършва всички необходими подготвителни действия по медицинската апаратура (пуск).
 

URL: https://app.eop.bg/today/346726

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД