Открита процедура

Обявлението е в архива.
5428171

Публикувана на: 26.12.2023

Краен срок: 22.01.2024

Прогнозна стойност: 529800.07 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КРУМОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00467-2023-0028

 В предмета на настоящата обществена поръчка е включена доставката на строителни материали за нуждите на Община Крумовград, които съобразно спецификата им са разделени в  6 обособени позиции.
Обособените позиции и включените в тях продукти, с посочени прогнозни количества, са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация.
В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно индивидуализирани в Техническите спецификации на изискванията на Възложителя („Техническите спецификации“), съдържащи се в настоящата документация за обществена поръчка.
Предвид спецификата на настоящата обществена поръчка възложителят залага прогнозни количества на доставяните строителни материали и инвентар по всяка от обособените позиции, включени в предмета на поръчката. Количествата са посочени в техническата спецификация, неразделна част от документацията за обществената поръчка, като същите са прогнозни и не ангажират възложителя с цялостното им усвояване при сключване на договор. Закупуването на артикулите ще се определя съгласно възникналите нужди на възложителя.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка е описана и регламентирана в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за участие.
По обособени позиции № 1, 2, 3, 4 и 5 при възникване на необходимост от заявка на други строителни материали и инвентар, различни от тези, посочени в Техническата спецификация за срока на договора на основание чл. 116, ал. 1, т. 1 от ЗОП същите ще се възложат с допълнителни споразумения, като общата стойност на всички допълнителни споразумения е стойността на опцията, а именно до 10 % от общата стойност на по-често и по-рядко купуваните строителни материали и инвентар.  
Таг: фолио

URL: https://app.eop.bg/today/349323

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД