Открита процедура

Обявлението е в архива.
5286748

Публикувана на: 31.10.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 15678.25 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ - МОНТАНА

Уникален номер на поръчката: 00496-2023-0189

Процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Извършване на ремонтни дейности в обектите на интервенция – текущи ремонти“ в териториалните структури на РДСП – Монтана към АСП, за следните обекти:
РДСП Монтана; ИРМ Брусарци при ДСП Лом. Финансирането на настоящата обществена поръчка е осигурено по Проект Н7 /С11.14/ „Модернизиране на Агенция за социално подпомагане“, който е част от Националния план за възстановяване и устойчивост с период на изпълнение 2022-2024г.“ 
1. Предметът на обществената поръчка е извършване на текущ ремонт на част от административна сграда, находяща се в гр. Брусарци, ул.“23-ти Септември“ №33. Съобразно изготвената количествена сметка ще се извършат строителни ремонтни дейности по поставяне на ламиниран паркет, шпакловане, боядисване, ремонт електроинсталация, доставка и монтаж алуминиеви врати.
2.Предметът на обществената поръчка е извършване на текущ ремонт на част от административна сграда, 5 броя стаи на 4-ти етаж – находяща се в гр. Монтана, пл.Жеравица №1. ще се извършат строителни ремонтни дейности за ремонт на електроинсталация - монтаж енергоспестяващи ЛЕД/
LED панели в окачен таван, монтаж ламиниран паркет, предстенна обшивка с гипсокартон, шпакловане, грундиране, боядисване по стени и с блажна боя по дограма.

URL: https://app.eop.bg/today/338338

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД