Открита процедура

Обявлението е в архива.
5350647

Публикувана на: 29.11.2023

Краен срок: 02.01.2024

Прогнозна стойност: 2850000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00858-2023-0047

Настоящата обществена поръчка предвижда реконструкция, основен, текущ и авариен ремонт на сграден фонд и съоръжения на Пловдивски университет „Пасий Хилендарски“ и подчинените му структури – филиал Смолян и филиал Кърджали.

Oбхват на предвидените видове строително-монтажнии ремонтни работи (СМР/СРР), ремонтните строително - монтажни и ремонтни работи, които са предмет на поръчката, обхващат основно, но не само: строителство, и/или реконструкция, и/или основен, и/или текущ и/или авариен ремонт на сгради; зидарски работи и преградни вътрешни стени; мазачески работи; бояджийски работи; облицовъчни работи; настилки; други довършителни работи; дърводелски работи; изолационни работи - хидроизолационни, топлоизолационни и пароизолационни; облицовъчни работи и дограми - фасадни и интериорни; инсталационни работи - ВиК, Ел и ОВК; вертикална планировка; енергоефективно саниране; изграждане на достъпна архитектурна среда и други.
Обхватът и обемът на отделните поръчки, възлагани въз основа на рамковото споразумение, ще зависи от конкретната необходимост на Възложителя, както и от изискванията на нормативната уредба в срока на рамковото споразумение.
За всеки конкретен договор за изпълнение, който ще бъде сключен в рамките на споразумението, Възложителят ще провежда вътрешен конкурентен избор по реда на чл. 82, ал. 4 от ЗОП, като ще конкретизира вида, обема на работата и максималния срок за изпълнение в отправяната до изпълнителите писмена покана за представяне на оферта.
Процедурите при вътрешния конкурентен избор за възлагане на договори ще се осъществява взависимост от осигурения финансов ресурс от Възложителя.
Очакваните основни видове работи при изпълнението на настоящата поръчка са подробно посочени в Техническа спецификация и Спецификация на видовете строително – монтажни и ремонтни  работи (Приложение № 1.1 към Техническата спецификация), неразделна част от документацията.
 

URL: https://app.eop.bg/today/343601

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД