Открита процедура

Обявлението е в архива.
5590253

Публикувана на: 26.02.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 69990.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00693-2024-0006

Поръчката включва доставка на портативен ултразвуков апарат, подробно описан в Техническата спецификация на поръчката, включително: въвеждане в експлоатация, обучение на персонала и осигуряване на сервизно обслужване съгласно гаранционния срок, който не може да е по-малък от 12 месеца, считано от датата на подписване на протокола с който се констатира, че е монтиран и въведен в експлоатация при Възложителя.
Участниците следва да предложат фабрично нов портативен ултразвуков апарат, нерециклиран и неизползван за демонстрационни цели, а така също и да се поддържа от съответния производител към момента на подаване на офертата.
Срокът за доставка не може да е по-дълъг от 45 календарни дни, считано от датата на сключване на договора за обществена поръчка.

Срок за установяване на появили се повреди – не може да е по-дълъг от 24 (двадесет и четири) часа от подаване на писмен сигнал за проблем в доставената апаратура/машина от Възложителя.
Срок за отстраняване на повреди – не може да е по-дълъг от 24 (двадесет и четири) часа от установяване на повредата. При необходимост от поръчка на резервни части, Изпълнителят своевременно трябва да уведоми Възложителя като срокът на отстраняване на възникнал проблем ще се удължи със срока на доставка на резервните части, но не повече от 30 (тридесет) дни.

URL: https://app.eop.bg/today/362947

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД