Открита процедура

Обявлението е в архива.
5284525

Публикувана на: 27.10.2023

Краен срок: 23.11.2023

Прогнозна стойност: 273301.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00223-2023-0003

Предмет на поръчката е определяне на оператор за отпечатване и доставка на ваучери за храна през 2024 г. за нуждите на  служителите на Филиалите на ЦСМП-Стара Загора: гр. Стара Загора, гр. Казанлък, гр. Раднево, гр. Чирпан, гр. Мъглиж, гр. Гурково, гр. Павел баня, гр. Гълъбово и с. Братя Даскалови. 
Дейностите, предмет на поръчката, са разделени в обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1: „Определяне на оператор за отпечатване на ваучери за храна през 2024 г. на дежурен персонал на Филиалите на ЦСМП-Стара Загора: гр. Стара Загора, гр. Казанлък, гр. Раднево, гр. Чирпан, гр. Мъглиж, гр. Гурково, гр. Павел баня, гр. Гълъбово и с. Братя Даскалови съгласно Наредба № 11/21.12.2005 г. за определяне на условията и реда за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея“.
Обособена позиция № 2:Определяне на оператор за отпечатване на ваучери за храна през 2024 г. на служителите на Филиалите на ЦСМП-Стара Загора: гр. Стара Загора, гр. Казанлък, гр. Раднево, гр. Чирпан, гр. Мъглиж, гр. Гурково, гр. Павел баня, гр. Гълъбово и с. Братя Даскалови за сметка на средствата на Фонд „СБКО“.
Ваучерите за храна ще се поръчват и ползват от служителите на Филиалите на ЦСМП-Стара Загора. Доставката се извършва след предварително подадена писмена заявка от Възложителя за необходимите количества ваучери и номиналната им стойност. Определеният за изпълнител на поръчката предоставя ваучерите за храна след получаване на писмената заявка на Възложителя и получено плащане за заявените количества ваучери. На участника, избран за изпълнител, се изплаща стойността на услугата за отпечатване и доставка на ваучерите, получена от необходимото количество ваучери с определена номинална стойност и единичната цена за тяхното отпечатване.

URL: https://app.eop.bg/today/336622

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД