Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417875

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 23.01.2024

Прогнозна стойност: 433911.42 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: „СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ „ПРОФ. Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00801-2023-0010

Възложител на настоящата открита процедура за избор на изпълнител на обществена поръчка, възлагана по реда на Глава девета от Закона за обществените поръчки, съгласно чл. 5, ал. 2, т. 16 от ЗОП е Управителят на Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания „Проф. д-р Марин Мушмов“ ЕООД - град София /наричана по-долу за краткост СБАЛОЗ „Проф. д-р Марин Мушмов“ ЕООД/, с административен адрес: гр. София 1784, район „Младост”1, бул. „Андрей Сахаров“ № 22, тел/факс.: 02/975 3950, е-mail: sbaloz.sofia-grad@mail.bg
Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.sbalozsofia.com/
Адрес на профила на купувача (URL):
https://app.eop.bg/buyer/1209
Лице за контакт: Снежана Христова – Административен секретар
Предмет на настоящата обществена поръчка е Доставка по заявка на медицински консумативи за нуждите на СБАЛОЗ „ПРОФ. Д-Р МАРИН МУШМОВ“ ЕООД - град София по 16 обособени позициина адреса на болницата – гр. София 1784, ж.к. Младост 1, бул. „Андрей Сахаров“ № 22. Доставките се извършват до склада на болницата в зависимост от потребностите  на лечебното заведение.
Правно основание.
Процедурата се открива и провежда на основание чл. 73, ал. 1 във връзка с чл. 18, ал. 1, т. 1 от ЗОП. Провеждането на предвидената в ЗОП открита процедура гарантира в най-голяма степен публичността на възлагане на изпълнението, респ. прозрачността при разходването на публични финансови средства. С цел да се осигури максимална публичност, респективно да се постигнат и най-добрите за Възложителя условия, настоящата обществена поръчка се възлага именно по посочения вид процедура.
Обособени позиции.
Доставката на посочените медицински консумативи е разделена от възложителя на обособени позиции, всяка от които от своя страна съдържа номенклатурни единици. Всеки участник има право да представи само един вариант на оферта за обособена позиция, като може да участва за една, няколко или за всички обособени позиции от обществената поръчка. Участниците са задължени да представят предложение за изпълнение на поръчката и съответно ценова оферта за всички номенклатурни единици от съответната обособена позиция.
Важно: Участниците са задължени да представят предложение за изпълнение на поръчката и съответно ценова оферта за всички номенклатурни единици от съответната обособена позиция. Не се допуска участие само за част от номенклатурните единици за определена обособена позиция, като в случай, че участник е подал оферта за изпълнение на поръчката, респективно ценова оферта, която не обхваща всички номенклатурни единици от съответната обособена позиция или предложението му за изпълнение на обществената поръчка или ценовото предложение не отговарят на изискванията на Възложителя, то същият ще бъде отстранен от участие в процедурата по обособената позиция. На отстраняване по съответната обособена позиция подлежи и участник, чието предложение за изпълнение на поръчката за дадена номенклатурна единица не отговаря на изискванията на възложителя.
Количеството и вида на медицинските консумативи са съгласно приложената таблица. Посочените количества са прогнозни/ориентировъчни и не задължават възложителят да ги закупи в пълния им обем. Конкретните доставки се определят от потребностите на лечебното заведение със заявки до изпълнителя.
            Технически спецификации.
 Медицинските консумативи, за които се предвижда извършването на доставки, по обособени позиции са описани в приложените в досието на настоящата обществена поръчка: документация, обявление и спецификация /отделен файл/.

Важно: Навсякъде, където в техническата спецификация се съдържа посочване на марки, модели, стандарти и т.н., същите да се четат и разбират „или еквивалент“ съгласно чл. 48, ал. 2 от Закона за обществените поръчки.

Оферираните медицински консумативи следва да отговарят на нормативно установените изисквания за качество и европейски стандарти (включително CE марка съгл. чл. 15 от Закона за медицинските изделия /ЗМИ/).
 Медицинските консумативи следва да бъдат придружени с инструкция за употреба, с изключение на изделията, за които това е предвидено в закон. Медицинските консумативи следва да бъдат доставяни опаковани в оригинална опаковка на производителя, като тя не трябва да е с нарушена цялост или мокра. Те трябва да са опаковани по начин, който ги запазва от всякакви повреди, дължащи се на атмосферни условия и транспорт.
Срок на годност: Към момента на доставката, остатъчният срок на съответния медицински консуматив трябва да е не по-малък от 75 % /седемдесет и пет процента/ от обявения от производителя и указан върху опаковката.

 Срокове за изпълнение на обществената поръчка.
 Срок за изпълнение на дейностите по обществената поръчка: Периодични доставки за срок до изчерпване на количествата или до приключване на нова процедура със същия предмет със сключен договор, но за не повече от 24 (двадесет и четири) месеца от подписване на договора. Всяка отделна доставка на консумативите се извършва в срок не повече от 24 /двадесет и четири/ часа след подаване на заявка по електронна поща или по факс.
Срок за отстраняване на дефекти: не по-дълъг от 1 (един) календарен ден, считано от датата на уведомяване на изпълнителя от страна на възложителя.

Място на изпълнение на обществената поръчка:
            Доставка до склада на СБАЛОЗ „Проф. д-р Марин Мушмов“ ЕООД – град София, ж.к. Младост 1, бул. „Андрей Сахаров“ № 22.

Цена.
Цената се посочва в офертата на участника в български лева до ВТОРИ ЗНАК СЛЕД ДЕСЕТИЧНАТА ЗАПЕТАЯ, до краен получател. Цената следва да включва всички разходи за доставка до адреса на възложителя (мита, данъци, вкл. ДДС, такси и др.).
Участникът посочва предлаганата от него цена на медицинския консуматив с и без включен ДДС съгласно образеца към документацията. Предложената цена следва да бъде окончателна. Не се допускат варианти на офертата.

Удостоверяване извършването на доставка.
Извършването на всяка отделна доставка на медицинските консумативи се удостоверява с писмен приемателно-предавателен протокол, подписван между възложителя и изпълнителя или от упълномощени от тях лица. В приемателно–предавателния протокол се описва получената стока и се отразяват видимите дефекти по съответната партида от стоката, ако такива са били констатирани при  приемането й.

Прогнозна стойност на обществената поръчка. Прогнозни количества.
 Прогнозната стойност на цялата поръчката е 433 911,42 лв. /четиристотин тридесет и три хил. деветстотин и единадесет лева и четиридесет и две ст. / без ДДС.
Прогнозните стойности по обособени позиции са както следва:
Наименование
Прогнозна стойност на обособените позиции

ПОЗ. №1 ПРЕВЪРЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ  

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №1
24 969,00

ПОЗ. №2 ПОСТЕЛЪЧЕН ИНВЕНТАР 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №2
16 100,00

ПОЗ. №3 ЛАТЕКСОВИ И ПОЛИЕТИЛЕНОВИ КОНСУМАТИВИ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №3
55 266,50

ПОЗ. №4 ИГЛИ, СПРИНЦОВКИ, ИНФУЗИОННИ СИСТЕМИ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №4
34 822,00

ПОЗ. №5 ИГЛИ С ПРЕДПАЗЕН МЕХАНИЗЪМ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №5
25,00

ПОЗ. №6  ИНТРАВЕНОЗНИ КАТЕТРИ  

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №6
44 360,00

ПОЗ. №7  ИНФУЗИОННИ СИСТЕМИ, ТРИПЪТНИ КРАНЧЕТА И АСПИРАТОРИ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №7
82 250,00

ПОЗ. №8 ПЛАСТМАСОВИ КОНСУМАТИВИ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №8
5 570,00

ПОЗ. №9 РЕГИСТРИРАЩА ХАРТИЯ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №9
3 410,00

ПОЗ. №10 РЕЖЕЩИ ИНСТРУМЕНТИ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №10
2 520,00

ПОЗ. №11 ДРУГИ МАТЕРИАЛИ И КОНСУМАТИВИ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №11
5 846,50

ПОЗ. №12 КОНСУМАТИВИ ЗА ЛАБОРАТОРНА УПОТРЕБА 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №12
90 155,42

ПОЗ. №13 ХИМИЧЕСКИ ВЕЩЕСТВА И ПРОДУКТИ ЗА КЛИНИЧНА, ЦИТОЛОГИЧНА
И ХИСТОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №13
2 642,00

ПОЗ. №14 ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА   

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №14
7 375,00

ПОЗ. №15 ЗАТВОРЕНА СИСТЕМА /CSTHD/ ЗА РАЗТВАРЯНЕ, ДОЗИРАНЕ И ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ЦИТОТОКСИЧНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ, КОЯТО МЕХАНИЧНО ПРЕДОТВРАТЯВА НАВЛИЗАНЕТО НА ЗАМЪРСИТЕЛИ ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА В СИСТЕМАТА И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ОПАСНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ ИЛИ КОНЦЕНТРИРАНИ ИЗПАРЕНИЯ ИЗВЪН СИСТЕМАТА   

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №15
56 000,00

ПОЗ. №16 СЕТ СЪВМЕСТИМ С ИНЖЕКТОР "SMART CHOT ALPHA" 

ОБЩО ЗА ПОЗИЦИЯ №16
2 600,00

В цената се включват всички разходи, свързани с качественото изпълнение на поръчката в описания вид и обхват в Техническата спецификация.
Важно: Посочените прогнозни стойности са максималният финансов ресурс, който възложителят може да си позволи. Участниците нямат право да предлагат цена за изпълнение на поръчката, която надвишава прогнозната стойност по съответната обособена позиция. Възложителят отстранява участник, който е предложил цена за изпълнение на поръчката, която надвишава прогнозната стойност.

Посочените количества са прогнозни/ориентировъчни/ и не задължават възложителят да закупи медицинските консумативи в пълния обем. Конкретните доставки и съответното количество се определят от потребностите на лечебното заведение със заявки до изпълнителя.

Начин на плащане.
Плащанията по договора се извършват по банков път в български лева по посочена от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ банкова сметка след представяне на фактура, съставена съгласно изискванията на българското законодателство.
Отложено плащане в срок до 30 (тридесет) календарни дни.

Срок за валидност на офертите: 90 (деветдесет) дни, считано от крайния срок за подаване на офертите.

На основание чл. 52 от ЗОП Възложителят изисква от участниците предоставянето на мостри. Мострите не се предоставят чрез платформата на ЦАИС ЕОП доколкото се касае за медицински консумативи и същите не могат да бъдат предадени с електронни средства. Мострите се предоставят на адреса на управление на лечебното заведение гр. София 1784, район „Младост”1, бул. „Андрей Сахаров” № 22

Участникът определен за изпълнител гарантира изпълнението на произтичащите от Договора свои задължения с гаранция за изпълнение в размер на 5 % (пет процента) от стойността на Договора без ДДС в полза на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ.

Участникът определен за изпълнител представя документи за внесена гаранция за изпълнение на Договора към датата на сключването му.
Гаранцията се представя в една от следните форми, по избор на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ:
а) парична сума внесена по банковата сметка на Възложителя;
б) банкова гаранция;
в) застраховка.

Когато гаранцията се представя във вид на парична сума, тя се внася по следната банкова сметка на Възложителя:
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
IBAN:BG80 UBBS 80021092696640
BIC: UBBS BGSF
Всички банкови разходи, свързани с преводите на сумата са за сметка на Изпълнителя.
Когато Изпълнителят представя банкова гаранция се представя оригиналът й, като тя е безусловна, неотменяема и непрехвърляема като покрива 100 % (сто процента) от стойността на гаранцията за изпълнението му, със срок на валидност 30 (тридесет) дни след изтичане срока на договора. В случай на учредяване на банкова гаранция, тя да съдържа условие, че при първо поискване банката следва да заплати сумата по гаранцията независимо от направените възражения и защита, възникващи във връзка с основните задължения.

Таг: Ръкавици, Калцуни

 

URL: https://app.eop.bg/today/348119

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД