Открита процедура

Обявлението е в архива.
5781630

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 1223093.40 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0010

Периодична доставка по предварителна заявка на медицински изделия и консумативи, неодходими за дейността на  “УМБАЛ Проф. Д-Р Стоян Киркович” АД, гр.Стара Загора“ за период от 24 месеца по смисъла на Закона за медицинските изделия и съгласно условията на Закона за обществените поръчки и документацията за участие.

Участниците следва да представят мостри за оферираните изделия в обособена позиция № 11, подробно описани в техническата спецификация.Участникът следва да представи по една мостра за всяка позиция, за която се изисква предоставяне на мостри и за които съответно той участва.

На основание чл. 52, ал. 5 от ЗОП, в случай на необходимост Възложителят може да изиска от участниците предоставяне на мостри след подаване на офертата, изпратена чрез платформата, с цел доказване съответствието на оферираните медицински изделия със заложените в Техническата спецификация параметри – Приложение № 1 (за обособените позиции, за които изискването за предоставяне на мостра не е задължително условие за
участие в обществената поръчка).

Непредставянето на мостра и/или несъответствието на мострата с посочените в Техническата спецификация изисквания на Възложителя, е основание за отстраняване на на участника.

Процедурата по отваряне, разглеждане, оценка и класиране на офертите се извършва по реда на чл. 104 от ЗОП и на глава V, раздел VIII от ППЗОП. На основание чл. 104, ал. 2 от ЗОП комисията ще разгледа постъпилите оферти по „обърнат ред“, регламентиран в чл. 61 от ППЗОП.



 

URL: https://app.eop.bg/today/362972

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД