Открита процедура

Обявлението е в архива.
5268198

Публикувана на: 29.09.2023

Краен срок: 23.10.2023

Прогнозна стойност: 1726296.65 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00693-2023-0041

Извънгаранционна сервизна поддръжка с включен труд и резервни части на медицинска апаратура в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД
Възложителят разделя поръчката на 39 (тридесет и девет) обособени позиции. Обособени позиции № 1÷39 са подробно посочени в Техническата спецификация – Приложение № 1, неразделна част от настоящата документация за възлагане. 
Всеки участник може да участва за една, няколко или за всички обособени позиции, описани с отделен номер в Техническата спецификация – Приложение № 1. Възложителят не поставя ограничение за броя на обособените позиции, които ще се възложат на един изпълнител. Оценяването ще се извършва поотделно за всяка обособена позиция.
Не се допуска представяне на варианти в офертата.
Възложителят поставя изискване за комплексност на офертата. Участниците оферират цялата обособената позиция, по която участват.
Предлаганите услуги трябва да отговарят на минималните изисквания на Възложителя, заложени в документацията за участие в процедурата.
ОПЦИЯ: При липса на нов договор със същият предмет, сключен по реда на ЗОП, договорът продължава своето действие въз основа на едностранно писмено уведомление от страна на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ до сключването на нов договор, но не повече от 6 (шест) месеца, ако не е изразходван предвидения финансов ресурс. Извън посочения случай, Договорът може да бъде изменян с писмено допълнително споразумение при условията на чл. 116 от ЗОП.
Обществената поръчка включва извънгаранционна сервизна поддръжка с включен труд и резервни части на медицинска апаратура в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД“, посочени в Техническата спецификация – Приложение № 1, неразделна част от настоящата документация за възлагане.
Обхватът на поръчката включва:
» ремонт, поддържане на медицинско оборудване и прецизни апарати след получаване на писмена заявка за възникнала повреда от Възложителя;
Изискванията, на които трябва да отговарят услугите, са указани в Техническата спецификация – Приложение № 1 и в настоящата документация.

URL: https://app.eop.bg/today/330918

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД