Открита процедура

Обявлението е в архива.
5527241

Публикувана на: 12.02.2024

Краен срок: 13.03.2024

Прогнозна стойност: 76317.25 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПЪРВА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВЕТА СОФИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00830-2024-0004

Предметът на настоящата обществена поръчка е доставка на лабораторни консумативи за нуждите на микробиологична лаборатория към ПСАГБАЛ “Света София” ЕАД по 14 обособени позиции, подробно описани в т.2 на техническата спецификация и в обявлението за поръчката. Всеки участник може да участва за една, повече или за всички обособени позиции включени в поръчката. Не се допуска участие по отделни номенклатури включени в обособените позиции. Изпълнителят на обществената поръчка е длъжен да извършва доставките на лабораторни реактиви и консумативи в болничната аптека в петдневен срок от получаване на писмена заявка от страна на възложителя, а при спешна необходимост от доставка на малки количества - в рамките на следващия работен ден. Доставяните от изпълнителя лабораторни реактиви и консумативи трябва да бъдат с остатъчен срок на годност, указан върху опаковката, не по-малък от 70%  към датата на доставка.

Подробно описание на предмета на обществената поръчка, методиката за оценка на офертите, изискванията към личното състояние и критериите за подбор на участниците, както и указанията за подготовка на офертите и провеждане на процедурата са налични в прикачените файлове към обществената поръчка.



 

URL: https://app.eop.bg/today/356843

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД