Открита процедура

Обявлението е в архива.
5283231

Публикувана на: 25.10.2023

Краен срок: 21.11.2023

Прогнозна стойност: 1300000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХАСКОВО

Уникален номер на поръчката: 00211-2023-0063

Предметът на настоящата поръчка е „Осигуряване на техническа подкрепа на община Хасково за: набиране на заявления от представители на целевата група за подмяна на топлоуреди, оказване на съдействие на потенциалните крайни получатели на помощта за попълване и подаване на изискуемите документи, посещения на място по домовете (обходи), както и за подписване на договори между общината бенефициент и гражданите, крайни получатели на помощта, за подмяна на топлоуреди на твърдо гориво с екологични алтернативи”. Услугите са необходими с цел обезпечаване на цялостното изпълнение на проекта на общината, подмяна на уредите на твърдо гориво с екологични алтернативи и подобряване качеството на атмосферния въздух на територията на общината. Избраният изпълнител следва да подпомогне общината при набирането на заявления за кандидатстване, консултирането на гражданите по отношение на вида на новия уред за отопление и сключването на договори с до 3 500 домакинства за подмяна на уреди на твърдо гориво с екологични алтернативи. Посоченият брой домакинства е индикативен и е базиран на проведено социологическо проучване сред населението на територията на общината, относно желанието за участие в подмяната на уредите за отопление на твърдо гориво.
Обществената поръчка ще се финансира чрез безвъзмездна финансова помощ, предоставена от Управляващия орган на Програма „Околна среда 2021-2027 г.“ за изпълнението на проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Хасково“. Проектът ще се финансира по приоритет „Въздух“ от Програмата за околна среда за периода 2021-2027 г. по процедура „За по-чист въздух!“.
 

URL: https://app.eop.bg/today/336527

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД