Открита процедура

Обявлението е в архива.
5866427

Публикувана на: 25.03.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 282000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРАЦИГОВО

Уникален номер на поръчката: 00765-2024-0004

Обект на обществената поръчка: Доставка на ел. енергия, осъществявана чрез покупка съгласно чл.3, ал.1, т.2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП).
Предмет на обществената поръчката: Настоящата поръчка се провежда по реда на глава девета, чл. 74 , във връзка с чл. 18, ал.1,т.1 от Закона за обществените поръчки и е с предмет: „Доставка на нетна електрическа енергия ниско напрежение и избор на координатор на балансираща група за нуждите на Община Брацигово“
-CPV код- 09310000 Електрическа енергия
Място за изпълнение на поръчката – Обектите на обществената поръчка, включени в Техническата спецификация са на територията на община Брацигово, обслужвана от „ЕВН България Електроснабдяване“ ЕАД, а именно: гр. Брацигово, с. Козарско, с. Равногор, с. Бяга, с. Исперихово, с. Розово, с. Жребичко, летовище „Розовски вриз“ и летовище „Атолука“.
Обособени позиции: В конкретния случай отделянето на различните обекти, включени в предмета на поръчката, в самостоятелно обособени позиции не е целесъобразно, тъй като предметът на поръчката е неделим, касае се за един вид доставка на територията на община Брацигово. Възлагането на поръчката на различни изпълнители би създало технически и организационни затруднения за Възложителя при изпълнението на обществената поръчка.
Срок за изпълнение на поръчката: 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на влизането в сила на договора за възлагане на настоящата обществена поръчка т.е. от 00,00 часа на датата на потвърждение от Електроенергиен системен оператор (ЕСО) на първия регистриран график за доставка.
В случай на необходимост, в рамките на срока на действие на договора, Възложителят може да включи нови обекти, за които ще заплаща консумираната електроенергия по договорената с Изпълнителя цена.
 Прогнозната стойност за изпълнение на доставката, предмет на настоящата процедура, изчислена въз основа на потреблението на ел. енергия за предходните 12 месеца, е в размер на 282 000,00/двеста осемдесет и две хиляди лева/ без ДДС, определен на база заплатените за предходните 12 месеца разходи за доставка на електроенергия по регулирани цени, като е предвидено и евентуално включване на допълнителни обекти.
Реалната стойност на договора може да бъде по-малка от посочената и ще бъде определена според реалното потребление на възложителя за периода на договора.
Критерии за възлагане: Чл.70, ал.2, т.1 – „най-ниска цена“.
Прогнозно количество за доставка: Общото прогнозно количество за доставка на електрическа енергия ниско напрежение за срока на действие на договора е 730 МВт ч. или 420  МВт ч. - дневна и 310 МВт ч.-нощна.       
Срок на валидност на офертите: Срокът на валидност на офертите е 60 календарни дни, считано от  датата, определена за краен срок за получаване на оферти.
Възможност за представяне на варианти в офертите: Възложителят не допуска представяне на варианти в офертите.
 

URL: https://app.eop.bg/today/368764

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД