Открита процедура

Обявлението е в архива.
5417723

Публикувана на: 22.12.2023

Краен срок: 29.01.2024

Прогнозна стойност: 1666600.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Военномедицинска академия

Уникален номер на поръчката: 00085-2023-0076

Обект на настоящата обществена поръчка е „услуга” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП.
Обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка по всяка обособена позиция са описани и регламентирани в Техническата спецификация, ЧАСТ II от настоящата документация за участие, като за всяка обособена позиция са приложени „Списък на съоръженията” и „Списък на елементи и части”.
Извършването на на абонаментната сервизна поддръжка на асансьорни уредби, включва: абонаментно аварийно и сервизно обслужване на асансьори, труд, профилактика, смазване, почистване, дейности по настройване и регулиране, извършването на всички функционални проверки (един път в месеца) и технически обслужвания на асансьорите и съоръженията към тях (шест пъти годишно), определени в действащите нормативни документи, както и 24-часово непрекъснато аварийно обслужване, дейности по ремонт и/или замяна на елементи и части с оригинални или аналог, съгласно Наредба за безопасната експлоатация и технически надзор на асансьори, с цел осигуряване безопасното и безаварийното им функциониране (при необходимост и реновиране на съоръженията).
Изпълнителят ще осъществява възложените му дейности съгласно изискванията на   Възложителя и законовите и подзаконови нормативни актове регламентиращи дейностите, включени във всяка обособена позиция.
 

Абонаментна сервизна по всяка обособена позиция поддръжка ще се извършва периодично съгласно, утвърден от Възложителя план. Посочените количества елементи и части от асансьорните уредби за подмяна в Техническата спецификация по съответната обособена позиция са индикативни/прогнозни и доставките зависят от текущите потребности на ВМА и възникнала необходимост, включително реновиране. Възложителят няма задължение да усвои цялото количество и/или всички номенклатури. В рамката на срока на договора Възложителят, в зависимост от текущите си нужди, ще одобрява необходимите му количества елементи и части, включително тези за реновиране до достигане на прогнозната стойност.
Възложителят си запазва правото при необходимост:

  • да променя посочените в Техническата спецификация количества елементи и части, съобразно нуждите си;
  • да се отказва от влагането на определени видове елементи и части, включени в спецификацията в случай на промяна на нормативната уредба, спиране от производство, структурни промени във ВМА, както и при отпадане на необходимостта от осигуряване на посочен вид елементи и части;
  • да заявява нови видове, които не са включени в техническата спецификация, но са в изпълнение на предмета на обществената поръчка; * Под „нови видове” се има предвид: при спиране от производство и/или от внос на оферираните елементи и части, които са еквивалент на видовете елементи и части, включени в Техническата спецификация и отговарят на изискванията на Възложителя.

URL: https://app.eop.bg/today/343527

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД