Открита процедура

Обявлението е в архива.
5383550

Публикувана на: 11.12.2023

Краен срок: 12.01.2024

Прогнозна стойност: 1930000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД

Уникален номер на поръчката: 01467-2023-0035

„Електроразпределителни мрежи Запад“ ЕАД провежда открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Строително-монтажни работи за реконструкция и ново изграждане на въздушни и кабелни мрежи ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотна граница, на територията на област Благоевград, област Перник, област Кюстендил и конкретни трафопостове на територията на гр. Сандански“, реф. № РРС 23-100.
Предметът на обществената поръчка е разделен на пет обособени позиции, както следва:
Обособена позиция 1: Строително-монтажни работи с реконструкция и ново изграждане на въздушни и кабелни мрежи ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотна граница на територията на област Благоевград.
Обособена позиция 2: Строително-монтажни работи с реконструкция и ново изграждане на въздушни и кабелни мрежи ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотна граница на територията на област Перник.
Обособена позиция 3: Строително-монтажни работи с реконструкция и ново изграждане на въздушни и кабелни мрежи ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотна граница на територията на област Кюстендил.
Обособена позиция 4: Строително-монтажни работи с реконструкция и ново изграждане на въздушни и кабелни мрежи ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотна граница на територията на гр. Сандански от ТП „Поща“, ТП „Кланница“, ТП „Столова“, ТП „ППЗ“,  ТП „кв.40“ ,ТП „ССТ“ и ТП „24-то класно“.
Обособена позиция 5: Строително-монтажни работи с реконструкция и ново изграждане на въздушни и кабелни мрежи ниско напрежение с изнасяне на електромерни табла на имотна граница на територията на гр. Сандански от ТП „ГУМ“,ТП „ДСК“, ТП „Културен дом“, ТП „Оранжерии“ и ТП „Хотела“.
Всеки участник може да подава оферта за всички обособени позиции (една или повече обособени позиции, до максималния брой обособени позиции по предмета на поръчката).

URL: https://app.eop.bg/today/343542

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД