Открита процедура

Обявлението е в архива.
5798685

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 02.04.2024

Прогнозна стойност: 3777008.69 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КОСТИНБРОД

Уникален номер на поръчката: 00035-2024-0008

Предметът на обществената поръчка извършване на строително - монтажни работи във връзка с изпълнението на проект: „Основен ремонт и реконструкция на общежитие към професионална гимназия по ветеринарна медицина и селско стопанство „Св. Георги Победоносец“, гр. Костинброд“, финансирана по стълб 1 „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“ от Националния план за възстановяване и устойчивост.
Съвременните изисквания към образователната система налагат нуждата от промяна във функционално отношение, вследствие на което са променени разпределенията по етажи, като се осигури модерно и нормално обитаване, задоволяващо нуждите на учебното и свободно време на децата. Всички помещения ще се ремонтират основно, ще се подмени изцяло обзавеждането и оборудването, ще се осъвремени и модернизира, за да се добият качествени и модерни условия за живот, подкрепяща и мотивираща образователна среда, която съдейства за повишаване мотивацията за учене, самоподготовка и подобряване на образователните резултати на децата и учениците, които не живеят в населеното място, в което се обучават.

URL: https://app.eop.bg/today/366260

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД