Открита процедура

Обявлението е в архива.
5759827

Публикувана на: 01.03.2024

Краен срок: 04.04.2024

Прогнозна стойност: 358333.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ-ВАРНА "ПРОФ. Д-Р ПАРАСКЕВ ИВ.СТОЯНОВ"

Уникален номер на поръчката: 00983-2024-0029

Предмет на обществената поръчка е избор на изпълнител за извършване на периодични доставки на материали, консумативи и инструментариум (наричани още „стоки“ или „продукти“) за нуждите на Факултетa по дентална медицина (ФДМ) и на Университетски медико-дентален център (УМДЦ) при Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" – Варна по три обособени позиции, съгласно приложена техническа спецификация (Приложение №1.1÷№1.3), с цел обезпечаване на лечебната и диагностичната дейност при провеждане на практическо обучение на студенти и докторанти, следдипломно обучение на лекари по дентална медицина, както и при извършване на научна дейност във ФДМ и в УМДЦ.
Посочените количества в техническата спецификация по обособени позиции са прогнозни, за 12 месеца, и ще послужат за оценяване на офертите. Заявяването на вида и количествата стоки се определя от Възложителя в зависимост от конкретните му потребности и финансова обезпеченост. Възложителят не е обвързан със задължението да изчерпи посочената максимално допустима стойност и обем на договора, и си запазва правото да поръчва повече и/или по-малко от прогнозните количества, включително и да заявява продукти, които не са включени в техническата спецификация, при условията, описания в указанията,  
раздел I. Общи положения, т. 5 –  Опция при възлагане.
Общата прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е 358 333,33 лв. без ДДС, разделена на три обособени позиции, както следва:

1. Обособена позиция №1 Материали, консумативи и инструментариум за оперативно зъболечение и ендодонтия, с прогнозна стойност 275 833,33 лева без ДДС;
2. Обособена позиция №2 Ортодонтски материали, консумативи и инструментариум, с прогнозна стойност 75 000 лв. без ДДС и
3. Обособена позиция №3 Анестезиологично оборудване, материали и консумативи, с прогнозна стойност 7 500 лв. без ДДС.
Посочената прогнозна стойност представлява максимално допустима стойност на договора за обществена поръчка за обособената/ите позиция/и, за която/ито участникът е определен за изпълнител и Възложителят се лимитира с нея.

 

URL: https://app.eop.bg/today/362584

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД