Открита процедура

Обявлението е в архива.
5772156

Публикувана на: 07.03.2024

Краен срок: 08.04.2024

Прогнозна стойност: 350000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АГЕНЦИЯ "ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА"

Уникален номер на поръчката: 00044-2024-0011

Предметът на обществената поръчка, включва (описание на дейностите по поръчката):
а) Изпълнение на дейности по проучване и проектиране в съответствие със Заданието за изработване на идеен и технически проект с ПУП - Парцеларен план за обект Доизграждане на Главна пътна комуникация Смолян - от съществуващо кръгово кръстовище при км 0+000 до път II86 при край на кв. Устово, област Смолян; посещение на обекта на място и в случай, че възникне необходимост от извършване на допълнителни проектантски работи, не упоменати в Заданието, но свързани с изпълнението на предмета на поръчката, касаещи техническата инфраструктура или други, Изпълнителят няма да има никакви претенции към Възложителя.
б) Извършване на геодезически измервания, полска работа, извършване на инженерно-геоложки проучвания, ситуационно и нивелетно решение на трасето, проекти на съоръжения и изготвяне на проект, съгласно изискванията на Възложителя и изискванията на действащите към момента нормативни документи, в обем и съдържание, определени в Заданието за проектиране.
в) Извършване на всички съгласувания на идейния и техническия проект с експлоатационните дружества, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ГД ПБЗН), Министерство на културата (МК) и административните структури, чието разрешение, съдействие или становище е необходимо за изпълнението на предмета на обществената поръчка.
г) Изпълнение на задълженията си като проектант, включително упражняване на авторски надзор по реда на чл. 162, ал. 2 от ЗУТ, по време на строителството и въвеждането в експлоатация на строежа, в съответствие с действащото българско законодателство (Наредба № 3 от 31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и Наредба № 2 от 31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти).
д) Отстраняване за своя сметка на непълноти и/или пропуски, и/или грешки на проекта, установени в хода на извършване на проверките от Възложителя и/или Консултанта, извършващ оценка на съответствието на проекта с основните изисквания към строежите и технически контрол по част „Конструктивна” съгласно ЗУТ, включително и по време на извършване на строителството.
е) Отстраняване за своя сметка на всички забележки към проекта, установени в хода на процедирането му към съответните институции за съгласуване и/или одобрение.
ж) Поемане на отговорност за качеството на проекта по време на извършване на строителството.
з) Осигуряване на екип за изпълнение на обществената поръчка, със следните функции:
з.1) Ръководител на екипа: ще докладва проектната разработка пред Експертен технико-икономически съвет (ЕТИС) на Възложителя (АПИ) и пред други административни структури, когато и ако е необходимо; ще носи цялата отговорност за качественото и точното изпълнение на проучвателно-проектантските работи (ППР) по всички фази и части на проекта и тяхната взаимна обвързаност; ще изготвя обяснителната записка за проекта; ще проверява обобщената количествена сметка, с което ще удостоверява нейната прецизност, пълнота и достоверност и ще подписва проектните материали по всички части на проекта.
з.2) Главен проектант по част „Конструктивна“: ще носи отговорност за вярното, пълното и точното изпълнение на ППР по част „Конструктивна”, като ги проверява и подписва, включително количествените сметки, с което ще удостоверява тяхната прецизност, пълнота и достоверност.
з.3) Главен проектант по част „Пътна“: ще носи отговорност за вярното, пълното и точното изпълнение на ППР по част „Пътна”, като ги проверява и подписва, включително количествените сметки, с което ще удостоверява тяхната прецизност, пълнота и достоверност.
з.4) Главен проектант по част „Геодезия“: ще носи отговорност за вярното, пълното и точното изпълнение на ППР по част „Геодезия”, като ги проверява и подписва, с което ще удостоверява тяхната прецизност, пълнота и достоверност.
з.5) Главен проектант по част „Геология“: ще носи отговорност за вярното, пълното и точното изпълнение на ППР по част „Геология”, като ги проверява и подписва, с което ще удостоверява тяхната прецизност, пълнота и достоверност.
з.4) Главен проектант по част „Осветление“: ще носи отговорност за вярното, пълното и точното изпълнение на ППР по част „Осветление”, като ги проверява и подписва, с което ще удостоверява тяхната прецизност, пълнота и достоверност.
з.5) Главен проектант по част „Ландшафтно оформяне на пътя“: ще носи отговорност за вярното, пълното и точното изпълнение на ППР по част „Ландшафтно оформяне на пътя”, като ги проверява и подписва, с което ще удостоверява тяхната прецизност, пълнота и достоверност.
и) Осигуряване на екип от проектанти и по всички други части на инвестиционния проект, необходим за качественото изпълнение на обществената поръчка.
й) Упражняване на авторски надзор по реда на чл. 162, ал. 2 от ЗУТ по време на строителството.
к) Изпълнение на всички останали дейности, необходими за изпълнението на предмета на обществената поръчка.

*Забележка: Подробно описание на предмета на обществената поръчка е представено в Заданието за проектиране (Приложение А), приложено към документацията за обществената поръчка!
 

URL: https://app.eop.bg/today/354422

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД