Открита процедура

Обявлението е в архива.
5429761

Публикувана на: 27.12.2023

Краен срок: 22.01.2024

Прогнозна стойност: 126305.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЯБЛАНИЦА

Уникален номер на поръчката: 00818-2023-0023

Изработване на Общ устройствен план на Община Ябланица (ОУПО), включително: Предварителен проект на ОУПО, Екологична оценка (ЕО) по чл. 81 по Закона за опазване на околната среда (ЗООС), Оценка за съвместимостта (ОС) по чл. 31 от Закона за биологичното разнообазие (ЗБР), Окончателен проект на ОУПО и правила и нормативи за неговото прилагане.
ОУПО Ябланица следва да бъде изработен при спазване на одобреното Задание по чл. 125 от ЗУТ за изработване на Общ устройствен план на община Ябланица.            Обхватът на общ устройствен план на Община Ябланица, предмет на настоящата обществена поръчка, включва цялата територия на общината - отделните населени места заедно с техните землища, за прогнозен период от 20 години.
Обществената поръчка е изпълнима при условията, описани в настоящите Указания, Техническа спецификация, Задание за проектиране по чл. 125 от ЗУТ и Проект на договор, част от документацията за участие в процедурата с предмет: „Изработване на Общ устройствен план на Община Ябланица“.
Изработване на Общ устройствен план на Община Ябланица (ОУПО), включва изработването на Предварителен проект на ОУПО, Екологична оценка (ЕО) по чл. 81 по Закона за опазване на околната среда (ЗООС), Оценка за съвместимостта (ОС) по чл. 31 от Закона за биологичното разнообазие (ЗБР), Окончателен проект на ОУПО и правила и нормативи за неговото прилагане. Обхватът на общ устройствен план на Община Ябланица, предмет на настоящата обществена поръчка, включва цялата територия на общината (20 407,08 ха) - отделните населени места – 9 бр., заедно с техните землища, за прогнозен период от 20 години.
В екипа за изработване на Общ устройствен план на община Ябланица, включително ЕО по чл. 81 по ЗООС и ОС по чл. 31 от ЗБР ще участва екип в състав от 11 (единадесет) експерти – 1. Ръководител екип; 2. Устройство на урбанизираните територии; 3. Недвижимо културно наследство; 4. Икономически анализ и прогнози; 5. Комуникационно-транспортни системи; 6. Водоснабдяване и канализация; 7. Електроснабдяване и съобщения; 8. Геолог; 9. Геодезист; 10. Зелена система; 11. Екология. Експертите трябва да са на разположение на Възложителя за целият период на изпълнение услугите по договора.
Услугата има за цел да обезпечи ефективното изработване на ОУПО и се реализира в помощ на община Ябланица, съгласно приложената техническа спецификация и Задание за проектиране по чл. 125 от ЗУТ.
        
 

URL: https://app.eop.bg/today/349620

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД