Открита процедура

Обявлението е в архива.
5428211

Публикувана на: 26.12.2023

Краен срок: 22.01.2024

Прогнозна стойност: 244938.06 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00073-2023-0082

Предметът на настоящата поръчка е „Провеждане на комуникационни кампании за населението на община Велико Търново в рамките на проект „За по-чист въздух в община Велико Търново, чрез подмяна на отоплителните уреди на твърдо гориво с екологични алтернативи“, финансиран по Програма „Околна среда“ 2021-2027 г.“
Целта на поръчката е да се избере квалифициран консултант, който да подпомогне община Велико Търново за подготовка, организация и провеждане на комуникационни кампании за населението в общината за прилагане на мерки за подобряване качеството на въздуха в рамките на проект „За по-чист въздух в община Велико Търново, чрез подмяна на отоплителните уреди на твърдо гориво с екологични алтернативи“.
Комуникационните кампании ще се провеждат през цялото време на изпълнението на проекта, като ще запознаят в детайли населението с ползите от подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво, допустимите алтернативи за подмяната, условията и критериите за включване на желаещите в схемата за подмяна.
Целта на комуникационните кампании е да се постигне висока степен на информираност и разбиране сред населението за необходимостта от подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво и предоставяните възможности за безвъзмездната им подмяна в рамките на цитирания проект.
Комуникационните кампании следва да поставят фокус и върху определена приоритетност на алтернативните опции за отопление, предвид спецификите на община Велико Търново.
В обхвата на обществената поръчка са включени следните дейности, които следва да бъдат осъществени от избрания изпълнител:

Организиране и провеждане на пресконференции: начална пресконференция при стартиране на информационната кампания, междинна пресконференция след стартиране на приема на заявление за участие в процедурата за подмяна на отоплителните инсталации, финална пресконференция с участието на местни и национални медии с място на провеждане в гр. Велико Търново и 28 бр. пресконференции при стартиране на информационната кампания в населените места от община Велико Търново с население над 100 души; Създаване и поддържане на информационна база данни съдържащи адресите за кореспонденция на медии и журналисти, отразяващи новини и информация засягаща проблематиката на регионалното развитие; Периодични информационни брифинги пред местни средства за масова информация - 6 бр.; Организиране и провеждане на Информационни дни/срещи - 42 бр.: 11 бр. на територията на гр. Велико Търново и 31 бр. в населените места на територията на Община Велико Търново с население над 100 души; Изработване, поставяне и поддръжка на Външна реклама: Предпечатна подготовка, изработване и монтаж на 7 бр. рекламни пана (пълноцветни с размери 1.5 м на 3.0 м); Предпечатна подготовка, изработка и монтаж/наем на 3 бр. билборда; Доставка и монтаж на 2 бр. мобилни информационни пунктове (маса, шатра); Излъчвания в регионални и национални радиостанции: Участие в информационни предавания в регионални радио станции - 2 бр; Съобщения за информационните срещи – 42 бр.; Излъчвания на рекламен спот в регионални радиостанции – 180 бр.; Излъчвания на рекламен спот в национални радиостанции – 60 бр.; Излъчвания в регионални и национални телевизионни канали: Излъчвания на рекламен спот в регионални телевизионни програми 90 бр.; Излъчвания на рекламен спот в национални телевизионни програми 6 бр.; Публикации на официалната интернет страница на общината бенефициент; публикации – 75 бр.; Банер – 1 бр.; Медийни формати – 4 бр.; Онлайн публикации в регионални интернет медии и портали: рекламни банери – 3 бр.; мултимедийни формати – 3 бр.; публикации – 40 бр.; Публикации в социални медии; Създаване и поддръжка на специализирана страница на проекта в Фейсбук – 1 бр.; Публикуване на постове – 100 бр.; Публикации в активните социални групи, свързани с община велико Търново – 60 бр.; Публикации в регионални печатни медии – 240 бр.
Дейностите по настоящата обществена поръчка, ще бъдат реализирани след осигуряване на необходимия финансов ресурс по Програма „Околна среда“ 2021-2027 г. и при условие, че Община Велико Търново сключи съответен Договор за целево финансиране на проект по процедура № BG16FFPR002-5.001 „За по-чист въздух!“ по приоритет 5 „Въздух“ на Програма „Околна среда“ 2021-2027 г.“. За настъпването на обстоятелството, Възложителят уведомява писмено Изпълнителя.
Към момента на обявяване на обществената поръчка не е осигурено финансиране. Настоящата процедура се обявява и провежда в хипотезата на чл. 114 от ЗОП.


 

URL: https://app.eop.bg/today/336923

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД