Открита процедура

Обявлението е в архива.
5542615

Публикувана на: 22.02.2024

Краен срок: 27.03.2024

Прогнозна стойност: 890000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД

Уникален номер на поръчката: 00606-2024-0010

Предмет на настоящата обществена поръчка е извършването на специализирани дейности – шлосерски; заваръчни; машинно монтажни услуги, преглед и поддръжка на ел. телфери и мостови кранове; изработка на нестандартни, водопроводни фасонни части от стомана. Видовете услуги са описани подробно в Техническата спецификация.
Шлосерските, заваръчните и услугите по изработка на нестандартни водопроводни фасонни части от стомана ще се извършват с материали, предоставени от Възложителя. Готовите изделия ще бъдат транспортирани до обекта с техника на Изпълнителя.
Набавянето на резервни части и консумативи за извършване на заявени от Възложителя машинно-монтажни услуги ще се извършва от Изпълнителя. В случай на необходимост от транспортиране на подлежащи на ремонт компоненти на ел. телфери и мостови кранове до сервизната база на Изпълнителя и обратно, това ще става с транспорт на Изпълнителя. 
Транспортът на необходимата техника и персонал до и от обектите на Възложителя, включително при извършването на предварителния оглед на място, ще се извършва от Изпълнителя.
При аварийни ситуации услугите следва да се предоставят 24 часа в денонощието, включително в почивни и празнични дни, при непрекъснат режим на работа до отстраняване на аварийната ситуация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/358464

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД